Page 4 - HOTEL

Basic HTML Version

44
FOOD
Service
k
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012
4
cover
story
Αρχαία Ελληνική Κουζίνα
H ελληνική εστίαση αποκτά
ταυτότητα!
Σημερινή εξέλιξη της
διατροφικής ιστορίας των τόπων
είναι να συνδυάζονται τροφές
βάσει χρωμάτων, γενετικών
χαρακτηριστικών, δογμάτων,
προλήψεων, πεποιθήσεων,
οικονομικών δυνατοτήτων,
ευχέρειας και διάθεσης υλικών,
συμβουλών και ερεθισμάτων που
προέρχονται είτε από ειδικούς
είτε από ερασιτέχνες, αλλά
συχνά και από ανίδεους…
Αφιέρωμα
Εκθέσεις Τροφίμων & Ποτών
Οι σημαντικότερες διοργανώσεις του
2012
Νέοι
& Γαστρονομία
60
Marko Rossi
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Aφιέρωμα
Επώνυμο Ελληνικό Κρασί
Ο νέος σύμμαχος του εθνικού
τουρισμού!
28
62
6
Editorial
8
Πρώτο πλάνο
12
Επικαιρότητα
72
Το κρασί στο εστιατόριο
80
Νέα προϊόντα
82
Gourmet Club
Επιδοτούμενα
Προγράμματα ................. 22
Νέα προγράμματα για τις
επισιτιστικές επιχειρήσεις
Κατεψυγμένα
λαχανικά......................... 34
Θρεπτικά και οικονομικά!
Thessaloniki
Food Festival ................. 38
Νέος γαστρονομικός θεσμός στην
πόλη!
Συνέργειες…
Εν μέσω κρίσης .............. 40
Συνεργασία ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ.
και Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑ
Συνέντευξη
Νταϊάνα Κόχυλα ............. 52
Η πολυπράγμων και
πολυβραβευμένη Greek food guru,
Νταϊάνα Κόχυλα, σε μία στάση
μεταξύ Νέας Υόρκης, Ικαρίας και
Αθήνας, παραχωρεί συνέντευξη στο
Food Service, αποτυπώνοντας με
ειλικρίνεια τις απόψεις της, οι
οποίες ίσως να δυσαρεστήσουν
ορισμένους ή αρκετούς…..
Ο Νέος Καταναλωτής..... 56
Σήμερα τίθενται οι βάσεις της
κατανάλωσης του αύριο
Επαγγελματική
Εστίαση .......................... 68
Ασφάλεια, Υγιεινή & Οικονομία
Α. & Δ.
ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ ΟΕ ............. 78
Πρωτοποριακά σεμινάρια
θέματα
Κάθε μήνα