Page 16 - Linux_7

Basic HTML Version

16
FOOD
Service
k
ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012
Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου
2012, σε μία ξεχωριστή εκδή-
λωση που πραγματοποιήθηκε
σε κεντρικό ξενοδοχείο της
Θεσσαλονίκης, απονεμήθηκε
στην Ιωνική Σφολιάτα το βρα-
βείο Ελληνική Αξία Βορείου
Ελλάδος – Έπαινος Καινοτο-
μίας, σε τρία προϊόντα της νέ-
ας σειράς Ioniki Filosophy. Η
διοργάνωση Βραβεία Ελληνική
Αξία Βορείου Ελλάδος αποτε-
λεί μία πρωτοβουλία του Συν-
δέσμου Βιομηχανιών Βορείου
Ελλάδος (ΣΒΒΕ) σε συνεργα-
σία με την οικονομική εφημερί-
δα Εξπρές και αφορά στη βρά-
βευση των επιχειρήσεων της
Βόρειας Ελλάδας που διακρί-
θηκαν τη χρονιά που πέρασε
σε συγκεκριμένους τομείς, ως
μία ελάχιστη τιμητική αναγνώ-
ριση της επιτυχημένης δρα-
στηριοποίησής τους μέσα σε
ένα δυσμενές οικονομικό περι-
βάλλον. Στην εκδήλωση παρα-
βρέθηκαν εκπρόσωποι της Πο-
λιτείας, το σύνολο των φορέων
της πόλης, καθώς και εκπρό-
σωποι επιχειρήσεων και βιομη-
χανιών της Μακεδονίας και της
Θράκης.
Η εταιρεία εκπροσωπήθηκε
από στελέχη της και το διευθύ-
νοντα σύμβουλο, κ. Πορτοκαλί-
δη Γιώργο. Τον Έπαινο Καινο-
τομίας παρέλαβε ο κ. Νίκος
Τσιφτσόγλου, υπεύθυνος Εξα-
γωγών. Η Ιωνική Σφολιάτα ΑΕ,
εδώ και 20 χρόνια, επενδύει
στην ποιότητα και στην αναζή-
τηση καινοτόμων ιδεών, βάζο-
ντας σε πρώτο πλάνο την άμε-
ση εξυπηρέτηση και τις ανά-
γκες των πελατών της. Στόχος
της εταιρείας είναι κάθε χρόνο
να γίνεται καλύτερη με αυτήν
τη διάκριση επισφραγίζει τη
δέσμευσή της.
http://www.ioniki.com
Έπαινος για την Ιωνική Σφολιάτα
Την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα
μοναδικά εκλεκτά αρώματα και
την πλούσια γεύση του ιταλι-
κού καφέ espresso Cortese εί-
χαν οι περίπου 10.000 επισκέ-
πτες που επισκέφθηκαν το πε-
ρίπτερο της Β.Σ. Καρούλιας
στη φετινή έκθεση HO.RE.CA.
Πρόκειται για έναν αυθεντικό
ιταλικό καφέ που έλκει την κα-
ταγωγή του από την εποχή
που ο καφές ήταν φάρμακο και
πινόταν στα όρθια και σχεδόν
κρυφά στα φαρμακεία της Ιτα-
λίας, τους προπομπούς των
σημερινών καφέ.
Το χαρμάνι του Cortese Caffè
προέρχεται από εκλεκτές ποι-
κιλίες καφέ, οι οποίες πρώτα
καβουρδίζονται ξεχωριστά και
μετά αναμειγνύονται, μία και-
νοτομία που του προσδίδει ένα
άρωμα με υπαινιγμούς από σο-
κολάτα και ξηρούς καρπούς.
Με τη συγκεκριμένη συνεργα-
σία, η Β.Σ. Καρούλιας αποσκο-
πεί να καλύψει τις ανάγκες των
καταναλωτών για κάθε ώρα
της ημέρας, εντάσσοντας για
πρώτη φορά προϊόντα καφέ
στο χαρτοφυλάκιό της. Στο
πλαίσιο της έκθεσης, οι επι-
σκέπτες είχαν την ευκαιρία να
δοκιμάσουν επίσης τον υψη-
λής ποιότητας καφέ φίλτρου
Dallmayr, με παράδοση από το
1930, τα τσάγια και ροφήματα
Ridgways και μία επιλεγμένη
σειρά από σιρόπια και κρέμες
για καφέ της ιταλικής εταιρεί-
ας Fabbri.
http://www.karoulias.gr
Δυναμική είσοδος της Β.Σ.
Καρούλιας στην αγορά του καφέ
To Cellier Wine
Club γίνεται 23
ετών!
Η πρώτη λέσχη κρασιού στην
Ελλάδα γενήθηκε στις 29 Ια-
νουαρίου 1989 και γιόρτασε
την ενεργή παρουσία της στα
οινικά δρώμενα με μία μονα-
δική προσφορά για τα μέλη
της, καθώς και μία μεγάλη
κλήρωση για 23 δωρεάν εγ-
γραφές στο Club, αξίας
30
η καθεμία.
Για όλο τον Φεβρουάριο, τα
μέλη του Cellier Wine Club εί-
χαν έκπτωση 23% στα κρασιά
Mouton Cadet Blanc και
Mouton Cadet Rouge του πα-
ραγωγού Baron Philippe de
Rothschild, ενός οίκου που
διατηρεί μακροχρόνια συνερ-
γασία με τα Cellier. Το Cellier
Wine Club ιδρύθηκε το 1989
για να συγκεντρώσει κάτω
από μία ομπρέλα όλους τους
οινόφιλους. Σήμερα αριθμεί
2.300 ενεργά μέλη που επιλέ-
γουν σταθερά το Club.
Ο κ. Νικόλαος Τσιφτσόγλου, της εταιρείας Ιωνική Σφολιάτα ΑΕ, ο κ.
Γιάννης Χατζηδημητρίου, πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και
ο κ. Ιωάννης Μίχος της εταιρείας Epsilon Net AE.