36
FOOD
Service
k
ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012
4
cover
story
Street Food
Η μαζική εστίαση βγαίνει
στους δρόμους!
Οι σύγχρονοι ρυθμοί της
καθημερινότητας σε
συνδυασμό με τις
κοινωνικοοικονομικές
μεταβολές συντελούν στην
αλλαγή των διατροφικών
συνηθειών των καταναλωτών.
Έτσι, τα γρήγορα, οικονομικά,
αλλά και υγιεινά μικρά
γεύματα βρίσκουν συνεχώς
νέους υποστηρικτές.
Αφιέρωμα
Εκτροφή σαλιγκαριών
Μόδα της εποχής ή επιχειρηματική
ευκαιρία;
Νέοι
& Γαστρονομία
68
Δημήτρης
Τσανανάς
ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Έρευνα
The Philosophy of Food Project
Το φαγητό έχει φιλοσοφία!
70
22
6
Editorial
8
Πρώτο πλάνο
12
Επικαιρότητα
30
Το κρασί στο εστιατόριο
78
Παρουσίαση
80
Νέα προϊόντα
82
Gourmet Club
Συνέδριο WACS .............. 28
Η Αθήνα διεκδικεί δυναμικά!
Συνέντευξη Μaria
Benardis ........................ 52
Mία Ελληνίδα εφοριακός ζει το
Greekalicious όνειρό της στην
Αυστραλία.
Κοστολόγηση πιάτων..... 56
To ταμείο είναι μείον!
Ιστοσελίδες
προσφορών.................... 60
Παγίδα ή βοήθημα για τα
εστιατόρια;
Εστίαση & Οικονομία ..... 64
Οι εξελίξεις στον εγχώριο κλάδο
Συνέδριο SOPEXA .......... 74
Τοπική παράδοση και γαστρονομία
Κρητικό Σύμφωνο
Ποιότητας ...................... 76
Συμφωνία ποιοτικού φαγητού…
θέματα
Κάθε μήνα