Page 4 - FS111

Basic HTML Version

FOOD
Service
k
ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2012
4
Θέμα
Oδηγός Michelin
Από την αγορά των ελαστικών στη
γαστρονομία
Θέμα
Μαγειρονομία
68
Η επιστήμη στη
γαστρονομία
ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2012
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Θέμα
Μαθήματα ιδιωτικής
πρωτοβουλίας
Η Ελλάδα… σε σουπλά!
22
26
6
Editorial
8
Επί του πιεστηρίου
10
Πρώτο πλάνο
12
Επικαιρότητα
78
Παρουσίαση
80
Νέα προϊόντα
82
Gourmet Club
Χρυσοί Σκούφοι 2012 .....28
Η Ελλάδα στις κουζίνες του κόσμου
Διεθνής γαστρονομία..... 30
Δανοί εναντίον Michelin
Συνέντευξη George
Kyrtatas ......................... 44
Ένας μικρός Έλληνας chef στις
ΗΠΑ
Έρευνα Αγοράς.............. 48
Μπίρα
Έρευνα Αγοράς.............. 54
Χυμοί–Αναψυκτικά–Νερό
Νέοι & Γαστρονομία....... 60
Αλέξανδρος Κομματίδης
Συνέντευξη Τάσος
Αλεξίου ........................... 62
Το Food Service συνάντησε τον κ.
Τάσο Αλεξίου, chef στη Unilever
Food Solutions, ο οποίος εξηγεί
πώς μία συνεργασία οκτώ και πλέον
ετών με μία εταιρεία υψηλών
προδιαγραφών μπορεί να έχει
οφέλη για το σύνολο της
επισιτιστικής αγοράς.
Έρευνα Αγοράς.............. 64
Προϊόντα Άρτου
Έρευνα Αγοράς.............. 72
Καθαρισμός–Απολύμανση
θέματα
Κάθε μήνα
Θέμα
Marketing
στο
εστιατόριο
56
Στο μυαλό
του
καταναλωτή
32
cover
story
Καινοτομία &
Επιχειρηματικότητα
Η ιδέα κάνει τη διαφορά
Στην αλυσίδα της
επιχειρηματικότητας, της
καινοτομίας και της ανάπτυξης
έρχεται να προστεθεί η «ιδέα».
Πόσο διαφορετικές μπορούν
να είναι σήμερα οι ιδέες στη
μαζική εστίαση και ποια η
πρακτική εφαρμογή της
διαφορετικότητας στον κλάδο;
Oι απαντήσεις στο θέμα
εξωφύλλου αυτού του
τεύχους…