Page 44 - Food Service τ. 115

FOOD
Service
44
cover
story
ΟΡΕΚΤΙΚΑ-ΣΑΛΑΤΕΣ
Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Eστιατόριο olivE GARdEn, Chef Αλέξανδρος
Χαραλαμπόπουλος
Μαρουλοντολμάδες θαλασσινών, με αλμυρίκι, σάλτσα μαστίχας και φύκι ρυζιού
Ξενοδοχείο PATmoS AKTiS SuiTES & SPA, Executive Chef Δημήτρης
Παμπόρης
Τραβηχτή Πίτα Μάνης με Ριγανάτο Foie gras και ξινόμηλα σε 3 υφές, σιγομα-
γειρεμένο κοκκάρι και πετιμέζι
Εστιατόριο STREET PASTA, Kαλαμάτα,
Executive Chef Γεώργιος Μαύρος
Σαλάτα Τόνου Νισουάζ (Φουσίλι με τόνο, ελιές Καλαμών, μαϊντανός, αυγό, σχοι-
νόπρασο και σάλτσα νισουάζ
Ξενοδοχείο ΑΙΓΑΙΟ, Σούνιο,
Executive Chef Απόστολος Ουρουμίδης
Σαλάτα από ρόκα και σπανάκι με διάφορα φρούτα, μαριναρισμένα σε κρασί
Mοσχάτο και τζίντζερ με φλούδες από καπνιστό τυρί και καβουρδισμένο κου-
κουνάρι