Page 46 - Food Service τ. 115

46
cover
story
FOOD
Service
Εστιατόριο ΑΝΤΙΓΟΝΗ, Χαλκιδική,
Chef: Άγγελος Αγγελούδης & Σωτήρης Αραμπίδης
Πολύπους με μελιτζάνα
Εστιατόριο ΑΝΤΙΓΟΝΗ, Χαλκιδική,
Chef: Αγγελος Αγγελούδης & Σωτήρης Αραμπίδης
Σαλάτα Κυκλωπαία
Ξενοδοχείο LES LAZARISTES – Θεσσαλονίκη, Εστιατόριο FRED&GINGER,
DOMOTEL Executive Chef Γρηγόρης Χέλμης
Fondue Bougiourdi
Εστιατόριο ΓΥΑΛΟΣ, Παραλία Κορινού, Chef de Cuisine Αντώνης Πανουσιάδης
Κρέμα δροσερού παντζαριού με πουρέ κοτόπουλου και καρύδι
Ξενοδοχείο HYATT REGENCY THESSALONIKI,
Εστιατόριο ΑΜΒΡΟΣΙΑ,
Exec. Chef Κωνσταντίνος Αραμπατζής
Χωριάτικη σαλάτα: Φρεσκοκομμένα λαχανικά από
τον κήπο του Hyatt Regency Thessaloniki, πικάντι-
κο ντιπ ελιάς, μους φέτας, φρέσκια ρίγανη, παρθέ-
νο ελαιόλαδο Χαλκιδικής