FOOD
Service
48
cover
story
Orexis Team-Reconsidering Greek Cuisine
Μυδοπίλαφο, θάλασσα, ρούμι, λεμόνι, βανίλια, μέλι, και κορίανδρος
Τάσος Aνδρεάδης, Research and development Chef της εταιρείας Provil
Φέτα παναρισμένη με σουσάμι και chutney τριαντάφυλλο
Τάσος Aνδρεάδης, Research and
development Chef της εταιρείας Provil
Τραχανάτι με ψαρονέφρι και γλυκειά μυζήθρα Κρή-
της
Ξενοδοχείο THE MET, Εστιατόριο SKY BAR, Εxecutive Chef Δημήτριος Τσανανάς
Sushi ελληνικής σαλάτας
Ξενοδοχείο THE MET, Εστιατόριο SKY BAR,
Εxecutive Chef Δημήτριος Τσανανάς
Πουρές αρακά με αστακό, νερό ντομάτας και τρα-
γανό καλαθάκι γραβιέρας με mix greens
Εστιατόριο ΚΑΛΥΒΑ,
Παλαιός Αγ. Αθανάσιος,
Chef de Cuisine-Ιδιοκτήτης,
Γιάννης Ταρσούνας
Σαλάτα Καϊμάκ: Βaby φυλλώδη
λαχανικά, μήλο, κεράσι γλυκό με
χοντρό αλάτι, καρότο, κριτσίνι