FOOD
Service
4
Θέμα
Charlie Trotter
Mία απώλεια για τη διεθνή
γαστρονομία.
Ελληνική κουζίνα
Επιστροφή στην
παράδοση
56
Παραδοσιακά προϊόντα
στο προσκήνιο.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Θέμα
Κέρδος και βιώσιμη διαχείριση
Υπεύθυνη συμπεριφορά των
επιχειρήσεων.
28
36
6
Editorial
8
Επικαιρότητα
60
vip
64
Νέα προϊόντα
66
Gourmet Club
Συνέντευξη:
Έκτορας Μποτρίνι ......... 30
«
Τα μεγάλα εστιατόρια τα κάνουν οι
μεγάλοι πελάτες».
Συνέντευξη:
Γρηγόρης Χέλμης........... 52
«
Είμαι μάγειρας στον πάγκο και chef
στην κουζίνα».
Παρουσίαση.
Bovillage ........................ 50
Kάθε μέρα στο πλευρό σας!
Παρουσίαση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ-
Μ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ...62
Αυθεντικές γεύσεις εντός και εκτός
συνόρων!
θέματα
Κάθε μήνα
36
cover
story
Τρούφα
Tο διαμάντι της
γαστρονομίας
Οι τρόποι αξιοποίησής
της και οι εφαρμογές στα
εστιατοριακά μενού