Page 4 - Food Service τ. 118

FOOD
Service
4
Συνέντευξη
Γιάννης Λουκάκος
Αφιέρωμα
Food Pairing
26
Tα «ζευγάρια»
κρασιού-φαγητού
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2014
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Έρευνα
Με Ζεν
Μία νέα ιδέα με βάση το τσίπουρο
54
62
6
Editorial
8
Πρώτο πλάνο
10
Επικαιρότητα
64
Νέα προϊόντα
66
Gourmet Club
Θέμα
Ευκαιρίες
εξωστρέφειας ..............…52
Νηστίσιμες απολαύσεις made in
Greece
Θέμα
Sympossio 2014 .......……34
Το Greek Gourmet σε περιοδεία!
Συνέντευξη
Μοναχός Επιφάνιος
ο Μυλοποταμινός........... 62
Ο οινικός πλούτος του Αγ. Όρους
θέματα
Κάθε μήνα
40
cover
story
Ελληνικές
Σούπες
Το κρυφό
κέρδος του
επιχειρηματία