Page 14 - Food Service τ. 119

14
FOOD
Service
επικαιρότητα
Το Farmers Republic μαζί με επτά από τις
πλέον γνωστές food bloggers ένωσαν τις
δυνάμεις τους για Το Χαμόγελο του Παιδι-
ού σε μία μοναδική μέρα γεμάτη χαμόγε-
λα, μυρωδιές και μοναδικές συνταγές. Στο
Farmers Republic, το Σάββατο 12 Aπριλίου
ήταν αφιερωμένο στην ενίσχυση του εθε-
λοντικού οργανισμού Το Χαμόγελο του
Παιδιού. Επτά αγαπημένες Food bloggers,
η The Foodie Corner, η Wonderfoodland,
η Funky Cook, η Foodaki, η Mamatsita,
η Culinary Flavors και η Ξανθή Μπαξεβά-
νη βρέθηκαν στην κουζίνα του Farmers
Republic και μαγείρεψαν αγαπημένες συ-
νταγές, με στόχο την ενίσχυση του έργου
του εθελοντικού οργανισμού. Το Farmers
Republic διέθεσε όλα τα απαραίτητα υλι-
κά, διαλεγμένα με αγάπη από τις food
bloggers από τους πάγκους της βιολογι-
κής αγοράς παραγωγών και το παντοπω-
λείο, και τα έσοδα από την πώληση των
εδεσμάτων διατέθηκαν στο Χαμόγελο του
Παιδιού. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί
πάγια επιλογή της ομάδας του Farmers
Republic, με στόχο την ενίσχυση εθελοντι-
κών οργανισμών, όπως μεταξύ άλλων το
ΜΠΟΡΟΥΜΕ, αστική μη κερδοσκοπική
εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του
περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ
της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό
σε όλη την Ελλάδα.
To Farmers Republic στηρίζει Το Χαμόγελο
του Παιδιού
Οι food bloggers μαγειρεύουν για το Το Χαμό-
γελο του Παιδιού.
Η εταιρεία Β. Σ. Καρούλιας παρουσίασε τo
νέο ΒULLDOG London Dry Gin, σε ειδική
εκδήλωση προς τους εκπροσώπους των
ΜΜΕ, στην κατοικία του Βρετανού πρέσβη
στην Αθήνα.
Ο κ. Andrew Staunton, Βρετανός αναπλη-
ρωτής πρέσβης, κατά την ομιλία που απηύ-
θυνε στους καλεσμένους, επεσήμανε την
ιδιαίτερη σχέση του ποτού αυτού με την
ελληνική αγορά: «Οι Έλληνες καταναλωτές
επιδεικνύουν μεγάλη προτίμηση για το τζιν
και η εγχώρια αγορά θεωρείται μία από τις
δέκα καλύτερες για όσους εξάγουν το συ-
γκεκριμένο ποτό. Είναι πολύ ευχάριστο το
ότι η ετικέτα του Bulldog εισάγεται για
πρώτη φορά στη δυναμική αγορά της
Ελλάδας».
Στη συνέχεια, ο Senior Brand Ambassador
&
Mixologist του ΒULLDOG, Nuno Codea,
ανέλυσε στους παρευρισκόμενους τα χα-
ρακτηριστικά του προϊόντος και τη φιλοσο-
φία πίσω από το ΒULLDOG brand.
Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με «nosing
&
tasting» του ΒULLDOG από τον Ανδρέα
Ματθίδη, Wine & Spirits Education and
Development Consultant της εταιρείας και
προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Οινο-
χόων.
Στη δεξίωση που ακολούθησε, οι εκλεκτοί
καλεσμένοι απόλαυσαν τα μοναδικά
ΒULLDOG cocktails –Νorth of England, 10’
o’clock και Highland Sunset–, με αποκορύ-
φωμα το BULLDOG perfect serve –
ΒULLDOG με tonic και lime, τον ιδανικό
τρόπο να σερβίρεται το Bulldog. Eντυπω-
σιακές ήταν οι δημιουργίες του οίκου
ΚONSTANTINOS MELIS by LASKOS, με τις
οποίες ήταν ντυμένα τα BULLDOG girls
που υποδέχτηκαν τους καλεσμένους.
Το ΒULLDOG London Dry Gin, με το iconic
μπουκάλι του με το χαρακτηριστικό κολά-
ρο στο λαιμό του και τον αντισυμβατικό
του χαρακτήρα, είναι ένα πολυβραβευμένο
premium gin, που παρασκευάζεται με τον
παραδοσιακό τρόπο σε ένα φημισμένο αγ-
γλικό αποστακτήριο με ιστορία πάνω από
250
χρόνια στην παραγωγή της υψηλότε-
ρης ποιότητας τζιν.
Ο μοναδικός συνδυασμός των δώδεκα
εξωτικών βοτάνων που περιέχει, με τα
υψηλής ποιότητας συστατικά του και την
τετραπλή απόσταξη, παράγει ένα μοναδικό
premium gin με ισορροπημένη γεύση και
ιδανικό ζωηρό «τελείωμα», που θεωρείται
από τους ειδικούς το πιο «βελούδινο» τζιν
στον κόσμο.
Μετά τη μεγάλη του επιτυχία του στο εξω-
τερικό, όπου από το λανσάρισμα του το
2007 «
κατακτά» τη μία χώρα μετά την άλ-
λη, αποκτώντας πιστούς οπαδούς, ήρθε
και στην Ελλάδα από την εταιρεία Β. Σ. Κα-
ρούλιας, για να πρωταγωνιστήσει και στην
ελληνική αγορά του premium gin.
Το Bulldog London Dry Gin ήρθε στην ελληνική
αγορά
Από την παρουσίαση του ΒULLDOG London
Dry Gin στην κατοικία του Βρετανού πρέσβη
στην Αθήνα.