Page 4 - Food Service τ. 120

FOOD
Service
4
Θέμα
Oktoberfest
Mία διεθνής γιορτή για την μπίρα
Αφιέρωμα
Mount Athos Area KOUZINA
52
H γκουρμέ πλευρά της παράδοσης
Το γνωστό γαστρονομικό φεστιβάλ που
πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην περιοχή
του Άθω έχει ολοκληρωθεί και ήδη
προετοιμάζεται το επόμενο.
ΙΟΥΛΙΟΣ -ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Θέμα
Οι τιμές των τροφίμων
Μειωμένες στα επίπεδα του 2010
34
62
6
Editorial
8
Πρώτο πλάνο
12
Επικαιρότητα
58
Το κρασί στο εστιατόριο
64
Νέα προϊόντα
66
Gourmet Club
Θέμα
Μουσείο Σοκολάτας .....…24
Ένα μοναδικό θεματικό πάρκο στη
Θεσσαλονίκη
Έρευνα
Παραδοσιακά Ελληνικά
Προϊόντα Κρέατος .......…28
Γνωριμία με την παράδοση
Νέοι & Γαστρονομία
Μιχάλης Νουρλόγλου...…34
«
Πρεσβεύω αυτό που ονομάζω
honest gastronomy”»
θέματα
Κάθε μήνα
38
cover
story
Καλλιτεχνικό Σκάλισμα
Και ο μπουφές…
θέλει την τέχνη του!
Από τα βάθη της
Ασίας μέχρι την
εγχώρια εστίαση,
φρούτα, λαχανικά,
βούτυρο και πάγος
μετατρέπονται σε
εντυπωσιακά
εκθέματα που
στολίζουν τον
μπουφέ και ανοίγουν
την όρεξη σε κάθε
παρευρισκόμενο σε
εκδήλωση…