Food Service τ. 134

Σ ε διεθνές επίπεδο στο επιχειρείν, αυξά- νεται η αγωνία και η αναζήτηση της «πη- γής» ή της κατεύθυνσης εκείνης που οδη- γεί στην επιτυχία, με πολλούς να είναι διατεθειμένοι ακόμη και να την αντιγρά- ψουν… Άλλοι δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην τεχνολογία, άλλοι στο περιεχόμενο, ορισμένοι τρίτοι εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στην προ- βολή. Το ερώτημα είναι εάν αυτοί οι τρόποι μπορούν να διασφαλίσουν την επιτυχία σε βάθος χρόνου, καθώς επίσης και το πόσο συχνά απαι- τείται η ανανέωση ή η αναβάθμισή τους; Επιπρο- σθέτως, μήπως πριν φτάσετε στο… Ω, θα πρέπει να έχετε περάσει πρωτύτερα από το… Α; To FOOD SERVICE σας παρουσιάζει 5 τρόπους με τους οποίους οι επαγγελματίες της εστίασης μπορούν να καθοδηγήσουν την απόδοση της επι- χείρησής τους στο επόμενο στάδιο, σε νέες προ- κλήσεις και απάτητες κορυφές που περιμένουν να κατακτηθούν! FOOD FOR THOUGHT Το «ιδεατό» σενάριο για κάθε επιχείρηση, τουλάχιστον στην αρχή ή για λίγο, είναι η διασφάλιση μιας «ευθείας γραμμής» σε ό,τι αφορά την καθημερινή λειτουργία της. Μια απροβλημάτιστη κατάσταση, δίχως αυξομειώσεις, μεταβολές και κρίσεις θεωρείται το ονειρεμένο σενάριο… Ωστόσο, καθώς η μεταβλητότητα αποτελεί το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του ευρύτερου τομέα της μαζικής εστίασης, οφείλετε να είστε ευέλικτοι και έτοιμοι να υιοθετήσετε και να προσαρμοστείτε στους ισχύοντες νέους κανόνες του παιχνιδιού! Μπείτε στη… θέση του οδηγού! Πώς θα καθοδηγήσετε την F&B απόδοση της επιχείρησής σας πέρα από τα αναμενόμενα! 62

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=