Food Service τ. 134

70 44 χρόνια εμπειρίας στην παραδοσιακή ζύμη ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Μ ια από τις μεγαλύτερες βι- ομηχανίες προϊόντων κατα- ψυγμένης ζύμης στην Ελ- λάδα, η «ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ», καλύπτει τις ανάγκες χονδρικής και λιανικής έχο- ντας ως γνώμονα την ποιότητα και την καινοτομία. Η βιομηχανία τροφίμων «ΑΡΑ- ΜΠΑΤΖΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ» δραστηριοποιείται στον κλάδο των προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης (κουλούρι Θεσσαλονίκης, κρουα- σάν, μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, πί- τες σφολιάτας και κουροσφολιάτες, πίτσα, χωριάτικες πίτες, κ.ά.), υπο- στηρίζοντας την αγορά food service και της λιανικής. Η δομή λειτουρ- γίας της εταιρείας, στηρίζεται στις παραγωγικές μονάδες που βρίσκο- νται στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσ- σαλονίκης στη Σίνδο, σε ιδιόκτητο χώρο 41.420 τ.μ. και υποστηρί- ζεται από ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων που τροφοδοτείται από ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων, τρία υποκαταστήματα (Αθήνα, Πάτρα και Ιωάννινα), αλλά και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Μι- χαήλ Αραμπατζής, ένας από τους πιο εξειδικευμένους ανθρώπους στον συγκεκριμένο τομέα τροφί- μων στην Ελλάδα, ο οποίος άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στις αρχές του 1974 και μέσα στα χρό- νια ανέπτυξε τη μεγαλύτερη εται- ρεία στον κλάδο της κατεψυγμένης ζύμης, γνωστή ως «Μακεδονική Σφολιάτα». Η εταιρεία «ΑΡΑΜΠΑ- ΤΖΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ» ιδρύ- θηκε το 2001 με σκοπό την παρα- γωγή και πώληση κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και πίτσας για τις αγορές του food service και του σούπερ μάρκετ. Πρόκειται για μία από τις πιο σύγχρονες βιομηχανίες τροφίμων της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώ- πης, που από την ίδρυσή της λει- τουργεί με στόχο την παραγωγή προϊόντων συνώνυμων της υψηλής ποιότητας. Ποιότητα που ξεκινά από την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών, των κατάλληλων προμηθευτών και συνεργατών, συ-

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=