Food Service τ. 134

71 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ νεχίζει με την εφαρμογή και τον έλεγχο των συστημάτων ολικής ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής και φτάνει μέχρι και την κατανά- λωση των τελικών προϊόντων. Τα προϊόντα παράγονται, εξ ολοκλή- ρου ή εν μέρει, σε πλήρως αυτο- ματοποιημένες γραμμές παραγω- γής και πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας που προβλέπονται από τα διεθνή standards στον κλάδο των τροφίμων. Η ποιότητα σε όλα τα στάδια πιστοποιείται σύμφω- να με τα πρότυπα ISO 9001, ISO 22000, BRC και IFS. Η εταιρεία παράγει προϊόντα με έντονη τη μεσογειακή και ελληνι- κή γεύση με πρώτες ύλες παρμέ- νες από την πλούσια ελληνική γη, όπως γιαούρτι, έξτρα παρθένο ελαι- όλαδο, ελιές, φέτα, σπανάκι, κ.ά. Η παράδοση της ελληνικής κουζίνας «αναμιγνύεται» με τον σύγχρονο και μοντέρνο τρόπο ζωής. Η πολιτική που εφαρμόζει η εται- ρεία είναι να πετυχαίνει την εφαρ- μογή και διατήρηση των προδι- αγραφών που της εξασφαλίζουν την παραγωγή προϊόντων που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πε- λατών της καθώς επίσης και την ισχύουσα ευρωπαϊκή, ελληνική και κοινοτική νομοθεσία. Η φήμη της βασίζεται στην ικανότητά της να παράγει ποιοτικά και ασφαλή κατε- ψυγμένα προϊόντα ζύμης σε αντα- γωνιστικές τιμές και με συνεχή βελ- τίωση των προϊόντων χάρη στην τεχνογνωσία που διαθέτει και στον συστηματικό έλέγχο ποιότητας. Η στρατηγική της εταιρείας είναι να συνεχίσει τη διαχρονικά σταθερή πορεία ανάπτυξης στην Ελλάδα, με τη δημιουργία νέων προϊόντων και νέων συνεργασιών, αλλά και με την ισχυρή παρουσία της στο εξωτερικό. Με συχνές προγραμματισμένες επισκέψεις σε αρτοζαχαροπλαστεία, φούρνους, ξενοδοχεία, καφετέριες και γενικότερα έρευνα αγοράς και δοκιμές των προϊόντων από επαγ- γελματίες, δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα και projects που ανα- πτύσσονται για να καλύψουν κα- θημερινές ανάγκες των πελατών. Πέραν των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων η «ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ» φροντίζει και για τη λιγότερη δυνατή επιβάρυνση του περιβάλλοντος μέσα από τις δραστηριότητές της, καθώς και για τη μέγιστη δυνατή προσφορά της στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία μέσα από ενέργειες που πράττει ανά τακτά διαστήματα. Η επιχείρηση βραβεύτηκε στα ευρωπαϊκά βραβεία καλύτερων επιχειρήσεων, την περασμένη χρο- νιά, στην κατηγορία «The import/ Export Award», μεταξύ 33.000 εταιρειών από 34 χώρες της Ευ- ρώπης όπου αναδείχθηκαν μόνο 636 εκ του συνόλου. Επίσης το 2017, η εταιρεία βραβεύτηκε με «Βραβεία Ανώτερης Γεύσης» του διεθνή θεσμού των International Taste & Quality Institute – iTQi. Μία σφραγίδα ποιότητας για τα προϊόντα της (Στριφτή Σπανακόπιτα, Στριφτή Τυρόπιτα, Μίνι Ρολά με σπανάκι και τυρί φέτα) όπως και για τα προηγούμενα δύο συναπτά έτη (Μπουγάτσα με κρέμα, Μίνι τρίγω- να με σπανάκι και τυρί φέτα, Μίνι τρίγωνα με τυρί φέτα, Μίνι τριφτά με κοτόπουλο και 4 τυριά, Μίνι τριφτά ολικής άλεσης με τυρί φέτα, λιαστή ντομάτα και ελιές, Στριφτή Πίτα με 5 τυριά) που έλαβαν μέρος στη διαδικασία αξιολόγησης. Το ενδιαφέρον της επιχείρησης για διαρκή βελτίωση απαιτεί τη συ- νεχή εκπαίδευση του προσωπικού της, αλλά και την ενθάρρυνση των εργαζομένων στο να υποβάλλουν υποδείξεις βελτιώσεων στον εκά- στοτε τομέα απασχόλησής τους. Κάθε εργαζόμενος αποτελεί ανα- πόσπαστο κομμάτι της αλυσίδας της επιχείρησης και είναι απαραί- τητος για να διασφαλιστεί η εφαρ- μογή του προτύπου ποιότητας από την παραγωγή του προϊόντος μέχρι και την κατανάλωσή του από τον τελικό καταναλωτή. Αυτή τη στιγμή η «ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΥΜΗ» είναι μία από τις μεγαλύ- τερες βιομηχανίες τροφίμων στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη, η οποία συνεχίζει τη σταθερή ανοδι- κή της πορεία διανέμοντας τα προ- ϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. www.elzymi.gr ��������������������� < Είσοδος στα ελληνικά ξενοδοχεία με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία «ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ», συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, μπαίνει δυναμικά και στον χώρο της τροφοδοσίας των ξενοδοχείων. Η συγκεκριμένη αγορά, παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για ποιοτικά προϊόντα με ελληνικό προφίλ και υψηλές προδιαγραφές τυποποίησης. Κι αυτό γιατί, ο ελληνικός τουρισμός αυξάνεται και σε ποσοτικούς δείκτες αλλά και σε ποιοτικούς, συ- γκεντρώνοντας όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον του υψηλού τουρισμού από Ευρώ- πη αλλά κυρίως εκτός αυτής (Αμερική, Κίνα, Ιαπωνία, Αυστραλία, Καναδάς). Με διαβατήριο τις άριστες πρώτες ύλες, την υψηλή τεχνογνωσία στην παραγωγή, κυρί- ως όμως με φιλοσοφία που υποστηρίζει την ελληνικότητα των προϊόντων, η εταιρεία «ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ» συστήνει τα προϊόντα της, με βάση υλικά όπως φέτα, ελαιόλαδο, αρωματικά βότανα, κ.ά. Η στρατηγική διείσδυσης στη συγκεκριμένη αγορά, ξεκίνησε με τη συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση XENIA 17 και Food Expo 2018 και συμπληρώνεται με τη νέα επικοινωνιακή προσέγγιση στα Μέσα, με την οποία προτείνει τα προϊόντα της, σε περιβάλλον ξενοδοχείου.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=