Food Service τ. 134

8 Ξεκίνησε τη λειτουργία της η νέα υπερ- σύγχρονη μονάδα παραγωγής φρυγα- νιάς της εταιρείας Elbisco, στη Χαλκίδα, μετά την ολοκλήρωση επένδυσης ύψους 20 εκατ. ευρώ. Με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη νέα Μονάδα Παραγωγής Φρυγανιάς στη Χαλκίδα, οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της Elbisco εγκαινίασαν τη νέα εποχή της εταιρείας, η οποία σηματοδοτείται από την υιοθέτηση ενός νέου οράματος και εταιρικής ταυτότητας, αλλά και από μια σειρά σημαντικών επιχειρηματικών κινήσεων. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το ξεκίνημα της νέας πορείας της Elbisco συνοδεύεται, ταυτόχρονα, από μια σειρά σημαντικών επιχειρημα- τικών κινήσεων, οι οποίες δημιουργούν προϋποθέσεις για τη μελλοντική της επιτυχία. Σημείο αναφοράς, στο πλαίσιο αυτό, αποτελεί η λειτουργία της νέας, υπερσύγχρονης Μονάδας Παραγωγής Επιτυχημένη ήταν η παρουσίαση της ενημερωτικής καμπάνιας «Meet the Lamb» που συνεχίσει δυναμικά την ενημέρωση προς τους καταναλωτές αναφορικά με το πρόβειο κρέας. Το «Meet the Lamb» συμμετέχοντας ενεργά στο Φεστιβάλ «Ελλάδα. Γιορτή. Γεύσεις» στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, αλλά και στη «Μέρα Μαγιού - Farm Fest» που διοργάνωσε η Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή στις εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη, απέσπασε θετικά σχόλια για την παρουσία του και στις Με δυναμικούς ρυθμούς ξεκίνησαν οι προετοι- μασίες για τη HORECA 2019, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί 8-11 Φεβρουαρίου. Η HORECA, καταρρίπτοντας κάθε φορά όλα τα δικά της προηγούμενα ρεκόρ, αποδεικνύει ότι δεν αποτελεί απλώς τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονά- δων Μαζικής Εστίασης, αλλά και μία από τις αρτιότερες διεθνώς στο είδος της. Με τη συμμετοχή 580 εκθετών, 50.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια, με ανανεωμένες θεμα- τικές εκδηλώσεις και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, αναμένεται να αποτελέσει το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ και κέντρο επενδυτικών επιλογών για τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρε- σιών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, εστιατόρια, καφετέριες και συναφείς χώρους από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αναμένεται να πλημμυρίσουν τους διαδρόμους της έκθεσης αναζητώντας όλες τις νέες και καινοτόμες λύσεις της προμηθευτικής αγοράς, για να εκσυγχρο- νίσουν, να εξοπλίσουν ή να ανακαινίσουν τις επιχειρήσεις τους. Στα πλαίσια της 14ης HORECA θα πραγμα- τοποιηθεί η όγδοη γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΞΕΕ) την οποία αναμένεται να παρακολου- θήσουν περισσότεροι από 1.000 ξενοδόχοι. Η έκθεση HORECA φιλοξενώντας την ετήσια Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι στηρίζει έμπρακτα τη ση- μαντικότερη θεσμική συνάντηση των Ελλήνων ξενοδόχων και συμβάλλει έτσι στη στήριξη της σημαντικότερης οικονομικής δραστηριότητας της χώρας μας, αυτής του Τουρισμού. Φρυγανιάς στη Χαλκίδα, μια επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ, με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη στο εξωτερικό. Εξί- σου σημαντικές επικοινωνιακές κινήσεις της νέας εποχής της Elbisco αποτελούν η έκδοση του πρώτου Απολογισμού Βιώσιμης Ανάπτυξης σύμφωνα με δι- εθνείς προδιαγραφές και με εξωτερική τεκμηρίωση, καθώς και ο σχεδιασμός νέου ενιαίου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. δύο διοργανώσεις αλλά και για την άρτια διοργάνωσή του. Μέσω της καμπάνιας, το καταναλωτικό κοινό ενημερώθηκε για την ποιότητα του πρόβειου κρέατος με γευσιγνωσίες, μοίρασμα φυλλαδίων και προσωπική συζήτηση με τους παρευρισκομένους από μέλη της διοργάνωσης αναφορικά με την προώθηση του πρόβειου κρέα- τος, την εκτατική εκτροφή, την ευζωία των ζώων, τη φυτική διατροφή, την ιχνηλασιμότητα, τους ελέγχους σε κάθε στάδιο παραγωγής κ.λπ . Νέα μονάδα παραγωγής από την Elbisco με επένδυση 20 εκατ. Επιτυχία της «Meet the Lamb» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Σε τροχιά εκκίνησης η HORECA 2019 ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=