Food Service τ. 134

82 STATS Των καταναλωτών στις ΗΠΑ που παραγγέλνουν φα- γητό για να το πάρουν μαζί τους (take away), νιώθουν αισθήματα ενοχής, με βά- ση τα αποτελέσματα online έρευνας της Harris Poll. 43% Των ενηλίκων στη Μεγάλη Βρετα- νία αναφέρουν πως δεν τους αρέ- σει να δειπνούν σε μεγάλες παρέ- ες, ενώ μερικοί ( 5% ) δηλώνουν έντονη δυσαρέσκεια όταν άλλοι στην ίδια παρέα παραγγέλνουν το ίδιο πιάτο με αυτούς, σύμφωνα με μελέτη της IFX Food Development. 22% Chefs απαιτούνται στη Μεγάλη Βρετα- νία κατά την προσεχή τετραετία, σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμή- σεις της People 1st. Ενός burger που σερβίρεται, απαρ- τ ί ζεται από το ψωμί (bun), όπως προκύπτε ι από πρόσφατη μελέτη της Wild Card. Το 27% των ενηλίκων στις ΗΠΑ αναφέρουν πως δεν τους αρέσει διό- λου να μοιράζονται το φαγητό ή την παραγγελία τους με άλλους συνδαιτυ- μόνες, σύμφωνα με στοιχεία μελέτης της Harris Poll. 11.000 69% ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο δηλώνουν πως θα ήταν πε- ρισσότερο πιθανό να επισκεφτούν ένα εστιατόριο που προσφέρει απο- λύτως (100%) φυσικά αναψυκτικά και χυμούς που δεν περιλαμβά- νουν πρόσθετα ή συντηρητικά. Του καταναλωτι- κού κοινού στις ΗΠΑ δηλώνουν πως η πλέον δια- δεδομένη στιγμή ή περίσταση κατά την οποία παραγ- γέλνουν φαγητό (delivery), είναι όταν επικρατούν κακές καιρικές συνθήκες. 33% 51% 45% Των πελατών εστιατορίων δηλώνουν πως θα ήταν πιο πιθανό να επιλέξουν να πιούν μπίρα, στην πε- ρίπτωση κατά την οποία υπήρχε η επιλογή της βα- ρελίσιας μπίρας, σύμφω- να με το Casual Dining Magazine.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=