Food Service τ. 135

44 ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕΒΓΑΛ Specialistas 0% To ΜΕΒΓΑΛ Specialistas 0% έχει πιο γρήγορη διόγκωση, μεγαλύτερη διάρκεια και πιο κρεμώδη υφή από τα συνηθισμένα προϊόντα της κατηγορίας του. Έχει καλύτερη ομογενοποίηση σε σχέση με τον καφέ, γλυκύτητα και πλούσια γεύση, ελαστικότητα, γυαλάδα, μπορεί να ανταποκριθεί και σε πιο υψηλές θερμοκρασίες, ενώ αποδίδει καλύτερα στη δημιουργία αφρόγα­ λου σε κρύους καφέδες. ΜΕΒΓΑΛ Specialistas 3,5% Το ΜΕΒΓΑΛ Specialistas 3,5% δημι­ ουργεί αφρόγαλα με πλούσια γεύση, έχει ελαστικότητα, δίνει γυαλιστερή κρέμα, αποδίδει καλύτερα στους ζε­ στούς καφέδες, αλλά συνιστάται για όλα τα ροφήματα, και δεν καλύπτει τη γεύση του καφέ. Αντιθέτως, δίνει ένα πολύ ισορροπημένο αποτέλεσμα. ΜΕΒΓΑΛ Specialistas 1,5% Το ΜΕΒΓΑΛ Specialistas 1,5% αποδίδει εξίσου καλά στη δημιουργία ζεστών κα­ φέδων όσο και στη δημιουργία freddo, δημιουργεί αφρόγαλα με πλούσια γεύση, έχει ελαστικότητα, δίνει γυαλιστερή κρέμα και δεν καλύπτει τη γεύση του καφέ. Αντιθέτως, δίνει ένα πολύ ισορροπημένο αποτέλεσμα. Η ΜΕΒΓΑΛ, γνωρίζοντας την αγάπη των Ελλή­ νων για τον καφέ και τη σοκολάτα, δημιούργησε τη σειρά Specialistas, από αγελαδινό γάλα, που δίνει μια ξεχωριστή γεύση στα ροφήματα. Τα προϊόντα Specialistas σχεδιάστηκαν για τις ανά­ γκες όλων των επαγγελμάτων που δημιουργούν και προσφέρουν υψηλής ποιότητας καφέ, σε συνεργασία με ανθρώπους που εργάζονται χρόνια στον χώρο του καφέ, θεωρούνται ειδικοί και δοκιμάστηκαν από αυτούς πριν φτάσουν στους καταναλωτές. Σημειώνεται ότι το τμήμα έρευνας & ανάπτυξης της ΜΕΒΓΑΛ εργάστηκε ακούραστα, προκειμένου να τελειοποιήσει τα συγκεκριμένα προϊόντα με κύριο μέλημα να αναδεικνύουν τα αρώματα του καφέ, με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να είναι η απόλυτη ευκολία και ευχαρίστηση κάθε barista, για να προσφέρει τα αριστουργήματά του. Χαρακτηριστικό είναι ότι, με τη σωστή χρήση, ο κάθε barista έχει ένα σπουδαίο αφρόγαλα στα χέρια του, βελούδινο και μεστό, έτοιμο να ικα­ νοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η σειρά κυκλοφορεί σε πρακτικές συσκευασίες του 1 λίτρου, που διευκολύνουν την αποθήκευση στο ψυγείο. MEBΓΑΛ Cicco ΜΕΒΓΑΛ Τηλ.: 23910 59100, 23910 52901 www.mevgal.gr Πολλά ακούγονται για το αν πρέπει να προσθέτουμε γάλα στον καφέ και κατά πόσο αυτό είναι ευεργετικό για τον οργανισμό, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι αλλοιώνει την τελική γεύση του ροφήμα­ τος. Ωστόσο, η προσθήκη γάλακτος στον καφέ είναι μια ιδιαίτερα προσφιλή συνήθεια για αρκετούς καταναλωτές, μια ευχάριστη προσθήκη που κάνει το καθημερινό ρόφημα ακόμα πιο γευστικό. Γάλα να βάλω; Η ROSTINS, η ελληνική εταιρεία που δραστηριο­ ποιείται στον χώρο του καφέ δίνοντας καινοτόμες λύσεις για διαφοροποίηση στο άκρως ανταγωνι­ στικό περιβάλλον του κλάδου, έφερε σε Ελλάδα και Κύπρο, ως επίσημος αντιπρόσωπος, το νέο καινοτόμο καβουρδιστήρι U-RΟΑST, με στόχο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του τρίτου κύματος καφέ, το microroasting. Οι επαγγελματίες που επιλέγουν το καινοτόμο καβουρδιστήρι U-ROAST μεταμορφώνουν το κατάστημά τους σε απόλυτο προορισμό καφε­ γνωσίας, καθώς είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, έχει δέκα διαφορετικά προφίλ καβουρδίσματος και διάφορες ποικιλίες U-Roast καφέ. Επίσης, λειτουργεί χωρίς ειδική άδεια και είναι εύκολο στην τοποθέτηση. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να επιλέξει τον κόκκο που επιθυμεί (blend ή estate coffees) μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών, καθώς και ένα από τα δέκα διαφορετικά προφίλ καβουρδίσματος ανάλογα με το τι γευστικά χαρακτηριστικά αναζητά. Το U-ROAST σάς δίνει αυτοματοποιημένα το αποτέλεσμα που θέλετε χωρίς χειριστικά λάθη εξασφαλίζοντας πάντα σταθερό αποτέλεσμα. ROSTINS Tηλ.: 210 2401000 www.u-roastcoffee.gr

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=