Food Service τ. 136
12 ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ Νέες γεύσεις σοκολάτας από την ΙΟΝ Η ΙΟΝ, με πάνω από 85 χρόνια παρουσίας στην αγορά σοκολάτας, θέλοντας να ακο- λουθήσει τις τάσεις της εποχής, δημιούργη- σε πριν τις γιορτές τις εξής νέες γεύσεις. ION Αμυγδάλου Praliné: Με πλούσια πρα- λίνα και κομματάκια αμύγδαλου, η νέα ΙΟΝ Αμυγδάλου Praliné εμπλουτίζει τη σειρά της ΙΟΝ Αμυγδάλου. ION Φουντουκιού σε 100γρ και sticks: H ION Φουντουκιού μεγαλώνει την οικογέ- νειά της, ανανεώνει τις συσκευασίες της και διατίθεται σε δύο νέες συσκευασίες: 100γρ και Sticks (35γρ). Break Pistachio: Φρεσκοκαβουρντισμένα κελυφωτά φιστίκια σε πλούσια σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ, η νέα Break Pistachio είναι μια γευστική αποκάλυψη. ION Dark Espresso: Όταν η αγαπημένη γεύση του espresso συναντάει το εξαιρετι- κής ποιότητας κακάο, τότε το αποτέλεσμα είναι μία πλούσια ΙΟΝ Dark σοκολάτα. ION Σοκοφρέτα Γάλακτος & Υγείας με στέβια: Η κλασσική ΙΟΝ σοκοφρέτα, τώρα και με στέβια (χωρίς προσθήκη ζάχαρης). ΙΟΝ Proteins: Η νέα σειρά σοκολάτας σε μορφή μπάρας, με 20% πρωτεΐνη, σε δύο γεύσεις: καρύδα και φουντούκι. Πλούσια σοκολάτα γάλακτος με nougat καρύδας και crispies για την «ΙΟΝ Protein Καρύδα» και σοκολάτα γάλακτος με nougat φουντουκιού και crispies για την «ΙΟΝ Protein Φουντούκι», πάντα με υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης 20%. Η MISKO ανανέωσε τις συσκευασίες όλων των κωδικών της με τις δια- φορές να είναι λίγες αλλά ουσίας, αφαιρώντας το χαρακτηριστικό πιάτο της συσκευασίας, προσφέροντάς το σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Η MISKO αυτές τις γιορτές θα προ- σφέρει 4.000 πιάτα ζυμαρικών στα Παιδικά Χωριά SOS, ώστε να συμ- βάλλει στο καθημερινό τραπέζι των παιδιών που φροντίζουν σε όλη την Ελλάδα. Η MISKO καλεί τους καταναλωτές της να συμμετέχουν στην ενέργεια αυτή, με στόχο να πολλαπλασιά- σει την προσφορά της αλλά και να τους εμπνεύσει να μοιραστούν το αγαπημένο τους πιάτο ζυμαρικών στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram για καλό σκοπό με το #MISKO4GOOD. Η MISKO ανανέωσε τις συσκευασίες όλων των κωδικών της Για κάθε φωτογραφία πιάτου που θα ανεβαίνει, η MISKO θα προσφέρει 4 πιάτα ακόμα. Επιπλέον, η MISKO, θέλοντας να στηρίξει ακόμα πιο έμπρακτα την προσπάθεια που γί- νεται από τα Παιδικά Χωριά SOS, θα ενισχύσει οικονομικά τον οργανισμό, ώστε να εξοπλίσει το νέο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας στην Αθήνα, το οποίο θα ξεκινήσει να λειτουργεί τον Ιανουάριο του 2019. Ένα ταξίδι στις γεύσεις του κόσμου ξεκινάει με την εταιρεία 3αλφα, μέ- σα από πέντε νέα προϊόντα. Η 3αλφα – Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., με γνώμονα την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας, έχει επιλέξει κι επεξεργαστεί με το ιδιαί- τερο μεράκι της μοναδικές ποικιλίες από τα πέρατα του κόσμου κι έχει δημιουργήσει 5 μοναδικά προϊόντα. Πρόκειται για το αρωματικό ρύ- ζι Basmati, με ιδιαίτερη γεύση από την Ινδία, το Jasmine, που καλλι- εργείται στα οροπέδια της Ταϊλάν- δης, το Risotto, από την ποικιλία μεσόσπερμου ρυζιού Carnaroli από ορυζώνες της Ιταλίας, το άγριο ρύζι με Parboiled, που είναι ιδανικό για gourmet πιάτα με ιδιαίτερα σπυ- ρωτή γεύση και το άγριο ρύζι με Basmati Ινδίας, που έχει έντονη εξω- τική γεύση και συνδυάζει το ρύζι από τις λίμνες των Ινδιάνων με το μυρωδάτο ρύζι των Ινδών. Νέα προϊόντα από την 3αλφα Από την Ινδία και την Ταϊλάνδη μέ- χρι και τους ορυζώνες της γειτονικής Ιταλίας, οι εκλεκτές ποικιλίες των αρωματικών ρυζιών από τη σειρά Ρύζια του Κόσμου της 3αλφα, «προ- σγειώνονται» στο καθημερινό τρα- πέζι δίνοντας την ευκαιρία για καθη- μερινές γευστικές εμπειρίες.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=