Food Service τ. 136
Η ιστορία της ΜΑΚΒΕΛ ( ΜΑΚ ΑΡΟΝΟΠΟΙΙΑ Β ΟΡΕΙΟΥ ΕΛ ΛΑΔΟΣ), ξεκίνησε πριν από 80 χρόνια, όταν οι αδελφοί Κωνσταντινίδη δημιούργησαν στη Θεσσαλονίκη, αρχικά μια εταιρεία εμπορίας και στη συνέχεια, παραγωγής ζυμαρικών. Από τότε μέχρι σήμερα, η οικογένεια Κωνσταντινίδη συνεχίζει να κρατά τα ηνία της εταιρείας, παραδίδοντάς τα σταδιακά στη 3η γενιά. Το 1996, η ΜΑΚΒΕΛ μετονομάστηκε σε EURIMAC Α.Ε. σηματοδοτώντας το νέο διεθνή προσανατολισμό της, με στόχο την κατάκτηση μεριδίων και σε αγορές του εξωτερικού. Με μία κάθετη βιομηχανική μονάδα ζυμαρικών στο Κιλκίς, που συνεχίζει, αφ’ ενός να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό διατηρώντας την 1η θέση μεταξύ των Ελλήνων εξαγωγέων ζυμαρικών και αφ’ ετέρου, να αποτελεί μία από τις πιο υγιείς ελληνικές επιχειρήσεις. Καθοριστική αξία της EURIMAC Α.E. είναι η δέσμευσή της για δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας. Ποιότητα που στηρίζεται στα 100% ελληνικά επιλεγμένα σκληρά σιτάρια, που αλέθονται στον ιδιόκτητο σιμιγδαλόμυλό της και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την παραγωγή των ζυμαρικών της. Στις αρχές του 2016, η EURIMAC Α.Ε. επανατοποθέτησε μετά από 25ετή απουσία, το ιστορικό brand ΜΑΚΒΕΛ, στα ελληνικά ράφια. Εκτός από την υψηλή ποιότητα των ζυμαρικών, μια από τις δεσμεύσεις της εταιρείας είναι και ο προσανατολισμός της στην καινοτομία. Από το Σεπτέμβριο του 2018, η EURIMAC λανσάρει στην ελληνική και ξένη αγορά, τη νέα γενιά ζυμαρικών ΜΑΚΒΕΛ 5 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ . Zυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ, από το 1939. Ογδόντα χρόνια στην ελληνική αγορά, με στόχο πάντα την καινοτομία. EURIMAC A.E.: www.eurimac.gr ΜΑΚΒΕΛ: www.makvel.gr Facebook page: Mάκβελ / makvelpasta.gr ξενη δημοσιευση
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=