Food Service τ. 136

38 ΑΦΙΕΡΩΜΑ H «Délifrance», θυγατρική της αλευροβιο­ μηχανίας «Grands Moulins de Paris», επενδύει σε νέες τεχνολογίες κι ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις της αγοράς τροφίμων. Η εταιρεία, στο παρόν αφιέρωμα, παρουσιάζει τρία νέα προϊόντα της, τα κρουασάν Délifrance Héritage, τη γκάμα Vegan κρουασάν και τα ατο­ μικά γλυκά snack, βασισμένα στην παραδοσιακή συνταγή Madeleines. Délifrance Hellas Ιθάκης 64, Αγ. Ιωάννης, Ρέντης Τ.Κ. 182 33 Τηλ.: 210 4251130 www.delifrance.gr DÉlifrance Vegan κρουασάν Délifrance H «Délifrance», ανταποκρινόμενη στις αυξα­ νόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για υγιεινά προϊόντα, παρουσιάζει την γκάμα κρουασάν Vegan, με αλεύρι Ζέας, σπόρους λιναριού, πα­ παρούνας και ηλίανθου, χωρίς υδρογονωμένα λίπη κι έλαια και χωρίς τεχνητά αρώματα και χρωστικές. Σημειώνεται ότι τα Vegan κρουασάν βγαίνουν σε τρεις γεύσεις, κρέμα με αμύγδαλο, λεμόνι & τζίντζερ και μύρτιλο. Madeleines Délifrance Η «Délifrance» λανσάρει μια νέα σειρά ατομι­ κών γλυκών snack, που είναι εμπνευσμένα από την αυθεντική συνταγή «Μadeleine», με αγνό βούτυρο, αυγά και φρέσκο γάλα. Κυκλοφορούν σε πρωτότυπο σχήμα αστεριού, σε τρείς γεύσεις: • Κλασική • Με γέμιση πραλίνας φουντουκιού & ντεκόρ σοκολατένιων δημητριακών • Με γέμιση κόκκινων φρούτων & σπόρους Κρουσάν Délifrance Héritage Τα κρουασάν Délifrance Héritage είναι προϊ­ όντα που περιέχουν premium συστατικά, όπως γαλλικό βούτυρο Α’ ποιότητας, γαλλικό αλεύρι από επιλεγμένες ποικιλίες, προζύμι, αυγά από κότες ελευθέρας βοσκής και ζάχαρη από ζαχα­ ροκάλαμο, ενώ έχουν πλούσια γέμιση κρέμας και πραλίνας φουντουκιού.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=