Food Service τ. 137

8 Το νέο καλτσόνε προζύμι από την alfa είναι αποτέλεσμα της πολύχρο- νης εμπειρίας της εταιρείας στη δημι- ουργία ανώτερων προϊόντων ζύμης, με βάση την ποιότητα και τα αγνά υλικά. Με έμπνευση από την παραδοσι- ακή κουζίνα της Νότιας Ιταλίας, με αγνά υλικά και μοναδική ζύμη, το νέο καλτσόνε της alfa ήρθε, για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητι- κούς ουρανίσκους. Η ιδιαίτερη γεύση του οφείλεται στη ζύμη του, η οποία ανεβάζει σε νέο επίπεδο τα γευστικά στάνταρντ της κατηγορίας. Η καινοτομία βρίσκεται στο προζύμι, το οποίο προσδίδει στο προϊόν έντονο άρωμα ψημένης ζύμης και πιο πλούσια γεύση, σε σχέση με τη ζύμη brioche που χρησιμοποιείται κατά βάση στην ελληνική αγορά για το καλτσόνε. Το νέο παραδοσιακό, χειροποίητο καλτσόνε της alfa είναι πασπαλισμέ- νο με αλεύρι, με γέμιση γκούντα, μπέικον και ζαμπόν και με νόστιμη σάλτσα ντομάτας με αρωματικά βό- τανα. Το τελικό προϊόν αποσκοπεί να προ- σφέρει στους καταναλωτές μία ανώ- τερη γευστική εμπειρία. Σημειώνεται ότι το προϊόν απευθύ- νεται σε επαγγελματίες κυλικείων, αρτοποιείων, αναψυκτηρίων και σχε- τικών επιχειρήσεων του κλάδου εστί- ασης που επιθυμούν να προσφέρουν πλούσιες και ξεχωριστές γεύσεις στους πελάτες τους. Καλτσόνε με προζύμι από την Alfa Food Service Τα Barilla Legumes είναι μια νέα σειρά προϊόντων που λανσάρει η Barilla, που αποτελούνται από 100% αλεύρι ρεβιθιού ή κόκκινης φακής, φέρνοντας μια διαφορετική γευστική εμπειρία στο τραπέζι των καταναλω- τών. Τα Barilla Legumes είναι νέα προϊο- ντική κατηγορία που κρύβει όλα τα οφέλη της κατανάλωσης των οσπρί- ων, αλλά σε σχήμα ζυμαρικού, και φέρει την υπογραφή ποιότητας της Barilla για τους λάτρεις της μεσογεια- κής διατροφής. Tα Barilla Casarecce από 100% αλεύρι ρεβιθιού και τα Barilla Penne από 100% αλεύρι κόκκινης φακής προσφέρουν όλα όσα αποτελούν τη βάση της σωστής κι ισορροπημένης διατροφής. Πλούσια σε πρωτεΐνες & φυτικές ίνες, χωρίς γλουτένη και από μόνο ένα συστατικό, τα νέα Barilla Legumes αποτελούν την πρόταση που θα λατρέψει όλη η οικογένεια. Με τέλεια υφή και al dente κράτημα, τα Barilla από 100% αλεύρι ρεβιθιού ή κόκκινης φακής θα γίνουν ο νέος σας σύμμαχος για γευστικά κι υγιεινά πιάτα, έτοιμα σε 7 με 9 λεπτά μόνο. Barilla Legumes: Η νέα σειρά προϊόντων από την Barilla ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ Νέα δράση οργανώνει ο ΕΠΑνΕΚ υπό τον τίτλο «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση», με στό- χο την ενίσχυση των υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που δρα- στηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο, την παροχή υπηρεσιών εστίασης και την πα- ροχή υπηρεσιών ιδιωτικής εκπαίδευσης – κοινωνικής μέριμνας, προκειμένου να αναβαθμίσουν το επίπεδο επιχειρησιακής οργάνωσης και λειτουργίας τους. Για επενδυτικά σχέδια από 10.000 € έως 150.000 €, το ποσοστό επιδότησης είναι έως 50% και ως περιοχή εφαρμογής ορίζε- ται όλη η Ελλάδα. Στις βασικές προϋποθέσεις συμμετο- χής αναφέρεται ότι οι επιχειρήσεις πρέπει αθροιστικά να έχουν την ιδιότητα των μι- κρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και να έχουν κλείσει τουλάχιστον τρεις διαχειριστι- κές χρήσεις δωδεκάμηνης διάρκειας. Ακόμα, πρέπει να διαθέτουν έναν τουλά- χιστον επιλέξιμο ΚΑΔ, σύμφωνα με τον οδηγό του προγράμματος, ως ενεργή κύρια ή δευτερεύουσα δραστηριότητα, καθ’ όλη τη διάρκεια των τριών αυτών διαχειριστι- κών χρήσεων, και να έχουν το έτος που προηγείται της ηλεκτρονικής υποβολής της πρότασης χρηματοδότησης, κατ’ ελάχιστον: 1 ετήσια μονάδα εργασίας (ΕΜΕ) για τον κλάδο του λιανικού εμπορίου, 2 ΕΜΕ για τον κλάδο της εστίασης και 5 ΕΜΕ για τον κλάδο της εκπαίδευσης–κοι- νωνικής μέριμνας. Οι επιδοτούμενες δαπάνες αφορούν κτήρια, εγκαταστάσεις και περιβάλλοντες χώρους έως 100% του επενδυτικού σχεδίου. Επίσης, αφορούν μηχανήματα–εξοπλισμό έως 100% του επενδυτικού σχεδίου και, συγκεκριμένα, προμήθεια κι εγκατάστα- ση εξοπλισμού για: εξοικονόμηση ενέργει- ας, αναβάθμιση της υγιεινής κι ασφάλειας στους χώρους της επιχείρησης, προμήθεια κι εγκατάσταση εξοπλισμού ΤΠΕ. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων είναι το δι- άστημα από 27 Φεβρουαρίου έως 9 Μαΐου 2019. nea δραση του ΕΠΑνΕΚ

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=