Food Service τ. 139
16 ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ&ΟΛΥΜΙΝΓΚΟ,ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ«ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ» Ηθική, αγάπη και σεβασμός! Η ιδιαίτερη όσο κι ευαίσθητη φύση της α΄ ύλης, σε συνδυασμό με την πολύ σύντομη διάρκεια ζωής της, ανάγουν τη σφαιρική γνώση για το ψάρι και τα θαλασσινά σε καταλυτικό παράγοντα που διαχωρίζει την επιτυχία από την αποτυχία. Η Αποστολία κι ο Όλυ Μίνγκο, το δημιουργικό δίδυμο του εστιατορίου «Ψαροκόκκαλο» στα Μελίσσια, θα μας καθοδηγήσουν. MEET THE EXPERTS Του Παναγιώτη Μαρκέτου Εάν προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε ένα flash back στο παρελθόν, θα συνειδη- τοποιήσετε ότι πολλά concept, παρ’ όλο που αγαπήθηκαν, ήταν αρκετά δύσκολο να συνεχίσουν τη λειτουργία τους έως σήμερα. Πλέον, εστιατορικό concept που καταφέρνει να ξεπεράσει τα 3-4 συνεχόμενα έτη λειτουργίας συ- γκαταλέγεται στις εξαιρέσεις και όχι στον κανόνα! Στην περίπτωση του εστιατορίου ψαριού και θαλασσινών, «Ψαροκόκκαλο», το οποίο βρίσκε- ται στα Μελίσσια και που πρόσφατα εισήλθε στον έβδομο χρόνο παρουσίας στα ψαροφα- γικά δρώμενα της πρωτεύουσας, ο χρόνος δεί- χνει να μην έχει αγγίξει το ίδιο το εστιατόριο ή το τελικό αποτέλεσμα που σερβίρει καθημερινά στους πελάτες του. Μάλιστα, η κουζίνα του δεν διστάζει να εντάξει νέες γεύσεις, να προσθέσει καινούρια υλικά της ελληνικής θάλασσας, να τολμά λελογισμένα, να «ακούει» τις προτάσεις των πελατών, βελτιώνο- ντας σταθερά τις γαστρονομικές της δημιουργίες. Η Αποστολία κι ο Όλυ Μίνγκο, το δίδυμο -στη ζωή και το επιχειρείν- του πετυχημένου
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=