Food Service τ. 139
4 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019 New age brunch Καινοτομία ή παράδοση; 58 16 | Meet The Experts Το δημιουργικό δίδυμο του εστιατορίου «Ψαροκόκκαλο» στα Μελίσ- σια, μας μυεί στον κόσμο του ψαριού και των θαλασσινών. 22 | Εξοπλισμός εστίασης Μια αγορά που αλλάζει, όπως αυτή της Μαζικής Εστίασης, αναζητά διαρκώς εξοπλισμό που να μπορεί να ικανοποιεί τις ανάγκες της. 26 | Συνέντευξη: Ασημάκης Χανιώτης O πρώτος Έλληνας με αστέρι Michelin έξω από τα σύνορα της χώρας μας, αλλά κι ο νεότερος που το έχει ποτέ κερδίσει στο Λονδίνο, είναι γεννημένος στο Περιστέρι κι είναι μόλις 28 χρονών. 32 | Παρουσίαση: Μαρκόπουλος-Στρουγκάτο Η εταιρεία «Μαρκόπουλος-Στρουγκάτο» δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου προϊόντων τροφοδοσίας, κτίζοντας σταδιακά την own brand παρουσία της στην εγχώρια αγορά εστίασης. 06 | EDITORIAL 10 | Νέα 12 | Νέα Προϊόντα 14 | Εξοπλισμός 74 | Αφίξεις 81 | H XΥΤΡΑ 82 | STATS
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=