Food Service τ. 140
26 Παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, αμε- σότητα στην εξυπηρέτηση, συνέπεια, ποικιλία, και- νοτομία και διαφάνεια αποτελούν ορισμένα από τα βασικά γνωρίσματα που συνοδεύουν το brand name «Condito». Έχοντας πολυετή όσο και «βαριά» προϊστορία και προϋ- πηρεσία στον κλάδο των τροφίμων, η Condito προέκυψε το 2001, ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης των εταιρειών του Χρήστου Μωραΐτη και του Παύλου Παπαδόπουλου. Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από λατινογενή λέξη και σημαίνει «εμπλουτισμός γεύσεων». Έκφραση που χαρα- κτηρίζει απολύτως το ενδιαφέρον της εταιρείας για τον κλά- δο της προμήθειας επιχειρήσεων εστίασης και τροφίμων. Η Condito αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εται- ρείες στον κλάδο της παραγωγής μουστάρδας, κέτσαπ, μα- γιονέζας, σαλατών και παραδοσιακών ελληνικών αλοιφών, ξεπερνώντας τους 11.500 τόνους ετησίως, ενώ εξυπηρετεί την επαγγελματική αγορά Ho.Re.Ca και τη λιανική με επώνυ- μα και ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. «Πάντοτε ελέγχουμε σε πλήρη έκταση το διεθνές τοπίο των τροφίμων, αναζητώντας πιθανά κενά, σημεία ή αγορές ενδιαφέροντος, σκιαγραφώντας και ψηλαφίζοντας τις ανά- γκες των ίδιων των επιχειρήσεων» εξηγεί χαρακτηριστικά ο Άρης Νίκου, Marketing Manager της Condito και συνεχίζει: «Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε εντάξει στους προϊοντικούς μας σχεδιασμούς και τη vegan διάσταση της αγοράς. Πρόκειται, εξάλλου για μια πραγματικότητα, ανερχόμενη στη χώρα μας, την οποία δεν μπορεί κάποιος εθελοτυφλώντας να αγνοεί! Σίγουρα, η Condito δεν ανήκει σε αυτούς, καθώς έχει ανα- πτύξει και διαθέτει στην αγορά μια ολοκληρωμένη σειρά από vegan επιλογές της εταιρείας, όπως τα προϊόντα Condito & Green Line, στα οποία υπάρχει λ.χ. πρωτοποριακή μαγιονέζα δίχως αυγό» . Το R&D «κορωνίδα» της ανάπτυξης Καθώς η Condito αποτελεί μια παραγωγική εταιρεία, οι καινοτόμες ιδέες και το πάντρεμα υλικών που οδηγούν σε πρωτοποριακά γευστικά όσο και προϊοντικά αποτελέσματα θα ήταν πρακτικά αδύνατον να λάβουν χώρα, δίχως την Το αποτύπωμα της Condito στη HoReCa αγορά του Παναγιώτη Μαρκέτου Ποιότητα και καινοτομία X-RAY
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=