Food Service τ. 140

5 28 | Αφιέρωμα: ΚΑΦΕΣ + ΓΑΛΑ Κατά μέσο όρο, κάθε Έλληνας πίνει 510 κούπες καφέ ετησίως, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να συγκα- ταλέγεται ανάμεσα στις χώρες με την υψηλότερη κατά κεφαλήν κατανάλωση καφέ ανά τον κόσμο. 34 | ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΚΡΕΑΣ Ποιες είναι οι τάσεις στο εξωτερικό και πώς μπορεί κανείς να εντάξει vegan πιάτα στο μενού. 40 | ΑΦΙΕΡΩΜΑ: CASH & CARRY Ενισχυμένος εμφανίζεται ο ανταγωνισμός με- ταξύ των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην αγορά των Cash & Carry. 46 | ΑΝΑΝΕΩΘΕIΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ… ΙΔΙΟΙ! Ένα brand οφείλει να είναι πάντοτε «φρέσκο», ανανεωμένο και σύμφυτο με τα «θέλω» των πελατών του. 48 | PRIVATE DINING Μπορεί μια επιχείρηση εστίασης να ανταποκρι- θεί στην πρόκληση του private dining, δίχως να διαθέτει εξειδικευμένη σάλα; 52 | Η… ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ Μπορεί τα τελευταία χρόνια τα ζυμαρικά να δέχτηκαν «πλήγμα» από την τάση της υγιει- νής διατροφής, ωστόσο στην επαγγελματική εστίαση εξακολουθούν να αποτελούν σταθερό «χαρτί» για το μενού. 56 | «ΠΑΙΞΤΕ» ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ! Ζητούμενο για κάθε διεύθυνση εστιατορίου η ανεύρεση κι η διατήρηση μιας ισόρροπης συμπεριφοράς απέναντι στο σύνολο των στελε- χών που απαρτίζουν την επιχείρηση. 62 | ΤΡΙΑ «ΚΛΕΙΔΙΑ» ΓΙΑ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ Η βελτίωση της εξυπηρέτησης και των συνολικό- τερων εντυπώσεων που αποκομίζουν οι πελάτες κατά την επίσκεψή τους είναι ζωτικής σημασίας. 66 | ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ! Τα προβλήματα στον τομέα του σέρβις και τα βήματα που μπορεί να κάνει ένας επιχειρη- ματίας, για να βελτιώσει τις υπηρεσίες και να προωθήσει νέα πιάτα. 70 | «ΜΑΓΟΣ» BARTENDER Tips & tricks που αξίζουν, δεν κοστίζουν και μπορούν να βοηθήσουν έναν bartender να ξεχωρίσει έναντι του ανταγωνισμού. 40 48 66 22 26

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=