Food Service τ. 140
77 FRANCHISE Concept εστίασης που αναπτύσσονται μέσω δικαιοχρησίας Koi sushi bar «Μόδα» που… ήρθε για να μείνει! Ισχυρό brand name στον χώρο της Ιαπωνικής κουζίνας διαθέτει από την έναρξη της λειτουργίας του, εδώ κι επτά χρόνια, το Koi sushi bar. Αριθμώντας συνολικά 12 καταστή- ματα, επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» και να καταστήσει την Ασι- ατική κουζίνα, και δη το sushi, ως μια δυναμικά ανερχόμενη πρόταση εστίασης στον γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδος. Αποστολή, που δείχνει να πετυχαίνει με το πέρασμα του χρόνου, τη γνώση που έχει αποκτήσει το κοινό και φυσικά τις γευστικές παροχές της εν λόγω κουζίνας. Σημείο διαφοροποίησης Ουσιαστικά, η πρόταση του Koi sushi bar «παντρεύει» αρ- μονικά το gourmet με το οικονομικό φαγητό, κρατώντας αμείωτη την υψηλή ποιότητα και την ταχύτητα της εξυπηρέ- τησης των πελατών. Τόσο εντός των καταστημάτων της αλυσίδας, όσο και μέσω delivery, το οποίο κι αναδεικνύεται σε ένα εξόχως αποδοτι- κό revenue stream. Σημαντική παράμετρο αποτελεί κι η άκρως υγιεινή διάστα- ση της Ιαπωνικής κουζίνας, συμβάλλοντας καταλυτικά στη θεμελίωση του ευρύτερου well-being των ίδιων των κατανα- λωτών-πελατών του. Franchise λεπτομέρειες Η εταιρεία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαί- δευσης στον νέο συνεργάτη, καθώς επίσης και συνεχή υπο- στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Ο franchisee μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο τύπους καταστημάτων, ανάλογα με τις ξεχωριστές ανάγκες της περι- οχής στην οποία θα δραστηριοποιηθεί. Όλα αυτά, μέσα σε ένα δίκτυο που έχει συνάψει τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες με προμηθευτές, διασφα- λίζοντας άριστη ποιότητα και χαμηλές τιμές πρώτων υλών! Piazza di Ritrovo Πολυεπίπεδη πρόταση απόλαυσης! Η piazza di Ritrovo έγινε γρήγορα γνωστή για τις ξεχωριστές, μοναδικές όσο και… λαχταριστές προτάσεις της, που αναμ- φίβολα προκαλούν γευστική «φρενίτιδα»! Κα ι νοτόμος όσο κα ι δ ι αφοροπο ι ητ ι κός παράγο- ντας της λειτουργίας του piazza di Ritrovo είναι ο τρό- πος σκέψης των δημιουργών του, οι οποίοι το διαμόρ- φωσαν σκεπτόμενοι και λειτουργώντας ταυτόχρονα ως πελάτες. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα στέκι, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν 100% χειροποίητες αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, με λαχταριστό, αφρά- το ζυμάρι, πάντα από αγνά υλικά και σε προσιτές τιμές. Η μέρα στην piazza di Ritrovo ξεκινά με καφέδες, ροφήματα, χυμούς, σαλάτες, σάντουιτς και σφολιάτες, ακολουθεί η πρόταση brunch, δίχως να λείπουν οι αυθεντικές πίτσες, τα αφράτα καλτσόνε και τα εξαιρετικά νόστιμα πεϊνιρλί. Πλού- σιο είναι και το μενού σε κρέπες και βάφλες, με τις προ- τάσεις να… ξεφεύγουν, περιλαμβάνοντας δημιουργίες της λογικής των waffle-burger (βάφλες με διπλή στρώση), waffle- castello (με τριπλή), αποτελούμενες από παγωτό, σοκολάτες, μπισκότα, σιρόπι κ.ά. Franchise λεπτομέρειες • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 80τ.μ. έως 140τ.μ. • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €52.300 έως €76.100 • Entry fee: €18.000 έως 22.000 • Royalties: 2% • Διαφημιστική Συμμετοχή: 1% (πανελλαδική), 2% (τοπική) Θα πρέπει να σημειωθεί πως στους αναπτυξιακούς στόχους που έχει θέσει σε γεωγρα- φικό επίπεδο η εταιρεία, περιλαμβάνονται η Αττική, η Θεσσαλονίκη, οι μεγάλες περιφερειακές πόλεις της χώρας μας, καθώς επίσης κι η νησιωτική Ελλάδα. Τηλ.: 210 6756200 web: www.koisushi.gr info point Τηλ.: 210 9950056, 210 9950026 web: www.ritrovo.gr info point
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=