Food Service τ. 140

82 Tων εργαζομένων στον τομέα του catering εκτιμάται πως κύριο μέλημά τους είναι να δώσουν βαρύ- τητα στην εκμά- θηση νέων δε- ξιοτήτων, σύμ- φωνα με στοι- χ ε ί α μ ε λ έ τ η ς του CV-Library. Tου διεθνούς κοινού θε- ωρεί πως τα εστιατόρια οφείλουν να τηρούν υπεύ- θυνη στάση απέναντι στο περιβάλλον, προστατεύο- ντάς το, σύμφωνα με με- λέτη της E.Mission. 90% 55,6% Tων επαγγελματιών της εστί- ασης προτιμούν να επενδύ- ουν τον χρόνο και την ενέρ- γειά τους στη φροντίδα της εμπειρίας που απολαμ- βάνει ο πελάτης παρά σε διαχειριστικά καθήκοντα. 56% 8 στους 10 εργαζομένους σε επαγγελ- ματικές κουζίνες έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με κακή ψυχική υγεία κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους. Tων Βρετανών επιλέγει να δοκιμάσει νέα εστια- τορικά concepts τουλά- χιστον μια φορά ετησίως, σύμφωνα με έρευνα του BLACKBX. 38% Stats Των κατανα- λωτών στην Ευρώπη ανα- φέρουν πως η Κ ι ν ε ζ ι κ ή κουζίνα απο- τελεί την αγα- πημένη τους oriental επιλο- γή, σύμφωνα με μελέτη του Lee Kum Kee Europe. 56% Tων μικρομεσαίων επιχει- ρήσεων φιλοξενίας κι εστί- ασης στην Ευρώπη έχει αντικαταστήσει τα μονής χρήσης πλαστικά με περισ- σότερο φιλικές προς το πε- ριβάλλον εναλλακτικές. 29%

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=