Food Service τ. 141
4 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ noembριοσ - δεκεμβριοσ 2019 52 16 | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΜΑΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Μια μοναδική ιστορία με πολλή αγάπη για το φαγητό εκτυλίσσε- ται εδώ και μια δεκαετία στο εστιατόριο Philema στις Βρυξέλλες. Κεντρικός της ήρωας; Ο Κρητικός σεφ, Μάνος Μακρυγιαννάκης. 22 | ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ Οι καταναλωτές σήμερα αναζητούν αλλαντικά «καθαρά» από χημικά και πρόσθετα, με λιγότερο λίπος κι αλάτι. Ταυτόχρονα, ψάχνουν αυθεντικές γεύσεις και δείχνουν πρόθυμοι να πληρώσουν γι’ αυτό. 32 | END-TO-END VEGAN MENU Η Christa Bloom κι ο Biff Burrows έχουν εισάγει την έννοια του end- to-end vegan μενού στην καθημερινότητα των Λονδρέζων. 36 | SOCIAL BOOST ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΣΑΣ! Τα social media αλλάζουν καθημερινά. Πώς μπορεί ένα εστιατόριο να τα χρησιμοποιήσει, ώστε να συγκεντρώσει περισσότερη πελατεία; 06 | EDITORIAL 08 | Νέα 12 | Νέα Προϊόντα 14 | Εξοπλισμός 80 | Αφίξεις 82 | H XΥΤΡΑ
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=