Food Service τ. 141

88 ARRIVALS Τα «φρέσκα» εστιατορικά concept στη χώρα μας 718 UPTOWN ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Το 718 Uptown Dine and Wine αποτελεί ένα premium steak house, με κοσμοπολί- τικη αισθητική κι άκρως εντυπωσιακή θέα στη «Νύφη του Θερμαϊκού». Απολαύστε μοναδικές γεύσεις υψηλής γαστρονομίας και μια καλομελετημένη λίστα κρασιών, συνοδευόμενες από εξαιρετικό σέρβις. Ο σεφ Δημήτρης Στάκταρης έχει δομήσει ένα περιεκτικό όσο κι άκρως γευστικό με- νού, με ποικίλες επιλογές. Για παράδειγμα, η 40 ημερών ξηράς ωρίμανσης σπαλομπρι- ζόλα από την Αριδαία σερβίρεται με βουτυ- ράτα ζυμαρικά, ενώ το steak Tartare περι- λαμβάνει υψηλής ποιότητας λεπτοκομμένο Black Angus βοδινό, διαλεγμένα μυρωδικά, αγγουράκι τουρσί και κάππαρη. Ν. Λεοντίδη 6, Πανόραμα Θεσσαλονίκης, Τηλ.: 2310 341718 FAT DUCK ΒΟΛΟΣ Αντλώντας έμπνευση από τις ασιατικές καντίνες και το αμερικανικό street food, το Fat Duck φιλοδοξεί να αποτελέσει μια νέα όσο και διαφορετική γαστρονομική πρόταση για τον Βόλο. Κι αυτό, καθώς προωθεί την Κινεζική αυτοκρατορική κουζίνα, προσδίδοντάς της ένα… twist street food φιλοσοφίας! Παράλληλα, φροντίζει σε κα- θημερινή βάση να… εξιτάρει τη γευστική «φαντασία» των πελατών του. Εκεί θα δοκιμάσετε από Bao bun γαρίδα με φαγόπυρο, φρέσκο κόλιανδρο, σχοινόπρασο και σος κοκτέιλ μέχρι μοναδικό burger με ψημένα φιλετάκια μοσχαριού με σος BBQ, μανιτάρια shitake, μπέι- κον, καπνιστό Μετσόβου και χειροποίητη κέτσαπ! Άνθιμου Γαζή και Μακρυνίτσης, Βόλος, Τηλ.: 24210 70125

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=