Food Service τ. 142
14 Οδηγός Αγοράς «Φρέσκα» προϊόντα, καινοτόμες ιδέες κ αι χρηστ ικές λύσεις FOOD & BEVERAGE GOURMET ΥΛΙΚΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ… ΑΛΛΙΩΣ FEREIKOS Ριζότο με σαλιγκάρια, μανιτάρια και κουρκουμά αποτελεί τη νέα γευστική πρόταση της Fereikos, εταιρείας που διαχειρίζεται εξ ολο- κλήρου τη διαδικασία των σαλιγκαριών: από την πρώτη ανάλυση του εδάφους ενός εκτροφείου έως και την τελική τυποποίηση και συσκευασία τους, καθώς επίσης και την επίβλεψη της παγκόσμιας ανάπτυξης της εκτροφής σαλιγκαριών. Το νέο προϊόν, που δεν περι- έχει χρωστικές, τεχνητές ουσίες και συντηρητικά, αποτελεί μια εξαι- ρετικά γευστική συνταγή που προέρχεται - κυριολεκτικά - από τη γη! www.fereikos.com ΦΙΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ Ένα ιδιαίτερα φίνο προϊόν, τον ανθό αλατιού με μαύρη τρούφα, παρουσίασε η εταιρεία Μανιτάρια Δίρφυς. Αποτελεί φυσικό προϊόν, μαζεμένο με το χέρι και δη απευθείας από φυσικές αλυκές. Το συγκεκριμένο προϊόν δεν έχει υποστεί ραφινάρισμα, αλλά ούτε και κάποια άλλη επεξεργασία, γεγονός που σημαίνει πως περιέχει περισσότερο από 80 μεταλλικά στοιχεία. Παράλληλα, ο ανθός αλατιού είναι λαμπερός, φρέσκος κι έχει τη φυσική του υγρασία. www.manitaropolio.gr ΝΕΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ STICKS 3P SALADS Όλη η γεύση της 3Π σε πρακτικές μερίδες! Η 3P SALADS δεν σταματά να βρίσκεται δίπλα στον επι- χειρηματία του food service και να προσφέρει λύσεις στις αυξανόμενες ανάγκες του. Νέες μερίδες- sticks μαγιονέζα, κέτσαπ και μουστάρδα, ιδανικές για take out γεύματα. Διατίθενται σε περιέκτη/dispenser των 200 τεμαχίων. www.3psalads.gr ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ZERO ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΕΣ PARMACOTTO Η Parmacotto φέρνει σε Ελλάδα και Κύπρο τη σειρά προϊόντων ZERO LINE που περιλαμβάνει prosciutto crudo, prosciutto cotto, Σαλάμι Μιλάνο και κα- πνιστό κοτόπουλο σε φέτες, έτοιμα για σάντουιτς, για χρήση σε συνταγές ή μόνα τους ως σνακ. To χαρακτηριστικό γνώρισμα της ZERO LINE είναι: ZERO χρήση αντιβιοτικών, ZERO χρήση αυξητικών ορμονών, οι χοίροι ακολουθούν αποκλειστικά φυτική διατροφή, σε όλη τη φάση ανάπτυξης, κ.ά. www.parmacotto.com
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=