Food Service τ. 142

15 ΠΡΟΪΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΟΥΡΟΣΦΟΛΙΑΤΑ ALFA Ένα νέο καινοτόμο προϊόν έρχεται να προσθέσει στην γκάμα Food Service που διαθέτει στην αγορά η εταιρεία προϊόντων ζύμης alfa. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη νέα Τρίγωνη Τυρόπιτα της alfa, με απαλή ζύμη κουροσφολιάτας η οποία δεν τρίβεται, έχει πλούσια γέμιση από μυζήθρα και βάρος 180γρ. Να σημειώσουμε εδώ ότι η Alfa αναδείχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο σε Πραγματικό Ηγέτη, στην τελική κατάταξη του έγκριτου θεσμού True Leaders της ICAP, μια διοργάνωση που έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). www.alfapastry.com ΖΥΜΕΣ ΣΕ ΚΟΡΝΕ BAKEHELLAS ABEE Η εταιρεία BAKEHELLAS, που εξειδικεύε- ται στα προϊόντα αρτοζαχαροπλαστικής, δημιούργησε μια καινούρια σειρά σε κατεψυγμένες ζύμες για κέικ, muffins, σουφλέ και βάφλες σε κορνέ. Ο καινοτό- μος περιέκτης περιέχει έτοιμη ζύμη σε διάφορες γεύσεις, κάτι που προσφέρει στον επαγγελματία άμεσες λύσεις. Κι αυτό, ακολουθώντας μόλις τρία, εξόχως απλά, βήματα: για την ακρίβεια, ξεπαγώνει, γε- μίζει και ψήνει! Τόσο απλά, νόστιμα και παραγωγικά! www.bakehellas.gr ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΡΟΥΓΚΑΤΟ Εξαιρετικά ποιοτική, νόστιμη, ανθεκτική κι ιδανική για μια σειρά από χρήσεις κι εν γένει συνταγές αποδεικνύεται η πίτα τορ- τίγια της σειράς προϊόντων MARKO’ POLO την οποία παράγει και προωθεί η εταιρεία ΣΤΡΟΥΓΚΑΤΟ. Χάρη στις ποιοτικές πρώτες ύλες, οι προτάσεις τορτίγια των 25 και 30 εκατοστών, αλλά και ολικής των 25 εκατο- στών, μπορούν να αποτελέσουν τη βάση -ουσιαστικά- πολλών πιάτων με μεξικανικές επιρροές, ενώ δύναται να αξιοποιηθούν κι ως εξαιρετική πίτα για σάντουιτς και δη με πλούσιο περιεχόμενο. www.strugato.gr Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ «ΣΥΝΑΝΤΑ» ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ Ένα εξαιρετικά νόστιμο, υγιεινό, φρέσκο σνακ, με έντονο άρωμα από το παρελθόν, μα συνάμα και πινελιές από τη σύγχρονη γαστρονομία, έστω και στην περισσότερο γλυκιά της εκδοχή, προτείνει η εταιρεία Βοσκοπούλα. Πρόκειται για το παραδοσι- ακό χειροποίητο μαντολάτο με αμύγδαλα, το οποίο δεν περιέχει συντηρητικά, χρω- στικές, πρόσθετα, γλουτένη και λακτόζη. Αποτελεί μια ιδιαίτερα θρεπτική πρόταση σνακ, η οποία μπορεί να καταναλωθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καλύπτοντας τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Κι αυ- τό, δίχως να υπολείπεται γεύσης! www.voskopoula.gr ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΟ NUTRIA Η Nutria παρουσιάζει το Frying Oil ADVANCE, ένα ενισχυμένο μείγμα ηλιε- λαίου υψηλού ελαϊκού και παλμολεΐνης διπλής κλασμάτωσης, ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες με υψηλές απαιτήσεις στο τηγάνισμα. Το Frying Oil ADVANCE έχει μέγιστη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες, χαμηλά trans λιπαρά κι αντοχή για έως και 25 τηγανί- σματα! Ιδανικό για νωπές πατάτες, τηγα- νητά και παναρισμένα παρασκευάσματα, στεγνά, με τραγανή κρούστα! Διατίθεται σε εύχρηστες συσκευασίες PET χωρητικότητας 10LT. www.nutria.gr

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=