Food Service τ. 142
Ευβοϊκή Ζύμη http://www.evoiki-zimi.gr/ Η ζεστή τυρόπιτα είναι μέσα στο DNA του Έλληνα καταναλωτή και για σχεδόν έναν αι- ώνα είναι η μόνιμη επιλογή του για το «δε- κατιανό» του ή brunch time. Βέβαια, όταν λέμε τυρόπιτα, εννοούμε όλα τα είδη σφολιά- τας (τυρόπιτες, σπανακόπιτες, λουκανικόπι- τες κ.λπ .), τις χωριάτικες πίτες, τα κρουασάν (απλά ή με γέμιση). Όλα τα παραπάνω προϊόντα, εκτός από τα σά- ντουιτς, είναι κι η βασική προϊοντική γκάμα της Ζύμης Ψαχνών, τα οποία προωθεί στους Έλληνες καταναλωτές, είτε μέσω των μεγάλων supermarket, είτε μέσω των μικρότερων παντοπωλείων, είτε μέσω των κυλικείων, φούρνων και σημείων εστίασης. Οι νέες γενιές των καταναλωτών έχουν αλλάξει κατά κάποιον τρόπο τις συνήθειές τους και επιλέγουν συχνά προϊόντα με λιγότερες θερμίδες. Η Ζύμη Ψαχνών, έχει προσαρμοστεί σε αυτή την επιλογή των καταναλωτών και προσφέρει προϊόντα υγιεινής διατροφής, όπως σφολιάτες με βούτυρο (κι όχι με μαργαρίνη), παραδοσιακές πίτες με ελαιόλαδο και σφολιάτες με αλεύρι ολικής άλεσης. Το Φύλλο Σφολιάτας με βούτυρο που υπάρχει στα με- γάλα σούπερ μάρκετ από τη Ζύμη Ψαχνών καλύπτει αυτήν ακριβώς την ανάγκη. ΠΙΝΔΟΣ www.pindos-apsi.gr Ο Αγροτικός Πτη- νοτροφικός Συνε- ταιρισμός Ιωαν- νίνων «ΠΙΝΔΟΣ», για περισσότερο από 60 χρόνια βρί- σκεται στην κορυ- φή της ελληνικής π τ η ν ο τ ρ οφ ί α ς , έχοντας ως κύριο στόχο του τη συνεχή βελτί- ωση της ποιότητας και της διατροφικής αξίας των προϊόντων που προσφέρει στο κατανα- λωτικό κοινό και τους επαγγελματίες. Τα αλλαντικά ΠΙΝΔΟΣ από 100% φρέσκο ορει- νό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ, χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, χωρίς γλουτένη και με χαμηλά λιπαρά, αποτελούν την ιδανική λύση για τα πιο νόστιμα κι υγιεινά γεύματα. Φιλέτο καπνιστό, Λουκάνικα Φρανκφούρτης, Λουκάνικα κοκτέιλ, Ηot dog, Σαλάμι πικάντικο κοτό- πουλου, καθώς και το κοτοπαριζάκι και το μοναδι- κό χωριάτικο λουκάνικο ΠΙΝΔΟΣ - βραβευμένα και τα δύο σε διεθνή διαγωνισμό στις Βρυξέλλες, είναι η τέλεια επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας και για όλη την οικογένεια. Ο συνδυασμός των αλλαντικών από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ με τα αγνά Ηπειρώτικα Αυγά ΠΙΝΔΟΣ προ- σφέρει το πιο θρεπτικό brunch και μια αξεπέραστη γευστική εμπειρία. Η ποιότητα, η νοστιμιά κι η ασφάλεια προέλευ- σης των προϊόντων τα καθιστούν πρώτα στις προ- τιμήσεις των καταναλωτών κι αποτελούν αναπό- σπαστο στοιχείο των διατροφικών τους συνηθειών. Bake Hellas www.bakehellas.gr Το brunch είναι μια σύγχρονη τάση που κατάφερε να δημι- ουργήσει αίσθηση, κυρίως στις ηλικίες 16-45, και σίγουρα ήρθε για να μείνει! Το brunch ως λέξη δημιουργήθηκε από τις λέξεις breakfast και lunch, προσφέρεται μεταξύ 10 το πρωί και 3 το μεσημέρι κι απο- τελεί έναν πλούσιο συνδυασμό μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού γεύματος. Μεγάλη απήχηση έχει κυρίως το Σαββατοκύριακο που ο ρυθμός είναι λίγο πιο χαλαρός, αλλά και το δίλλημα μεγαλύτερο, αφού το ερώτημα είναι «Ένα πλούσιο πρωινό ή μήπως μεσημερια- νό;». Αυτός είναι κι ο λόγος που όλα τα μαγαζιά εστίασης έχουν στο μενού τους brunch για όλα τα γούστα και σε μεγάλη ποικιλία. Οι λάτρεις της αλμυρής γεύσης μπορούν να επιλέξουν το γνω- στό σε όλους English breakfast, το οποίο περιέχει σχεδόν τα πάντα, ή κάποιο pancake ή σάντουιτς, το οποίο μπορεί να σερβιριστεί με διάφορα υλικά, όπως καπνιστό σολομό, μπέικον, κοτόπουλο, αλλα- ντικά, αβοκάντο, αυγό, τυριά και σίγουρα κάποια ιδιαίτερη σος, για να δώσει την τελευταία πινελιά στη γεύση. Από την άλλη, για τους λάτρεις της γλυκιάς γεύσης υπάρχουν εξ ίσου ποικίλες επιλογές, όπως pancakes, βάφλες, κρουασάν και κέικ, τα οποία συνήθως σερ- βίρονται με σοκολάτα, κάποιο σιρόπι, μέλι, μαρμελάδα ή φρέσκα φρούτα. Η Bake Hellas προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρότα- ση για brunch, με προϊόντα όπως: • Μπαγκέτες • Ψωμιά τοστ σε φέτες • Bagel • Κρουασάν • Μuffin • Donut • Cakes • Waffles • Κρέπες BRUNCH Délifrance https://www.delifrance.com/gr Ένα μοναδικό «υβριδικό» κρου- ασάν εμπνευσμένο από το brownie προτείνει η Délifrance για brunch. Πρόκειται για ένα προϊόν με: • Τραγανή ζύμη κρουασάν με 15% βούτυρο • Γέμιση με 29% σοκολατένιου brownie • Επικάλυψη με 2,5% κομμάτια φουντουκιού 30
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=