Food Service τ. 142
4 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - MAΡΤΙΟΣ 2020 ΑΦΙΕΡΩΜΑ DESSERTS & MORE Υγιεινά σνακ και γλυκίσματα με λιγότερη ζάχαρη ή με άλλες γλυκαντικές ουσίες έρχο- νται δυναμικά στο προσκήνιο. 40 18 | HORECA 2020 Στην έκθεση συμμετείχαν 550 εκθέτες από τον χώρο του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης. . 20 | MEET THE EXPERTS Το «Εν Κεφαλληνία» συνδυάζει εστιατόριο, παραγωγικό βιολογικό αγρόκτημα, παραγωγή προϊόντων προς εμπορία και καλλιέργεια γης. 22 | ΑΦΙΕΡΩΜΑ BRUNCH Tο brunch εδραιώθηκε στην ελληνική αγορά εστίασης και πλέον προσφέρεται από ουκ ολίγα εστιατόρια και ξενοδοχεία της χώρας. 34 | ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ Η ένταξη συνταγών από τις χώρες της Ανατολής στο μενού μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη σε προσέλκυση νέας πελατείας και φυσικά σε έσοδα. 06 | EDITORIAL 08 | Νέα 14 | Νέα Προϊόντα 16 | Εξοπλισμός 96 | Αφίξεις 98 | H XΥΤΡΑ
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=