Food Service τ. 142
DESSERTS & MORE 52 ΟΙΚΟΠΑΛ www.oikopal.gr Αγνά, παραδοσιακά μπισκότα ΟΙΚΟΠΑΛ, φτιαγμένα με βιολογικές πρώτες ύλες, για όλους! Δέκα φανταστικοί συνδυ- ασμοί γεύσεων με ή χωρίς ζάχαρη και χωρίς ζωικά συ- στατικά, σε πανέμορφες, πρα- κτικές κι ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Μπορούν να συνοδεύσουν άριστα τον καφέ, αλλά και να χρησιμοποιηθούν ως υλικό για τη δημιουργία επιδορπί- ων. Miterra – Γη μου www.minoangaia.gr Θυμαρίσιο μέλι με αρωματικά βότανα και πεύκο από τη Σητεία Κρήτης. Ένα είδος μελιού με ξεχωριστό άρωμα κι υψηλή δια- τροφική αξία που προέρχεται από τη μοναδική γη της Σητείας της Κρήτης. Ένα αυθεντικό φυσικό προϊόν της τοπικής βιοποικιλότητας, με γεμάτο «σώμα» και γεύση, που εσωκλείει τη μακραίωνη τέχνη της κρητικής μελισσο- κομίας. Γλυκές απολαύσεις: y y Κρητικές Σαρικόπιτες με ξινομυζήθρα και θυμαρίσιο μέλι Miterra – Γη μου. y y Ζεστά pancakes με θυμαρίσιο μέλι Miterra – Γη μου. N. FEIZIDIS www.feizidis.gr Αλβουμίνη (ασπράδι) αυγού ζαχαροπλαστικής σε σκόνη – ultra high whip, υψηλής ποιότητος, χωρίς πρόσθετα. Παράγεται από τον μεγαλύτερο παρα- γωγό αυγού στη Γαλλία, με τις αυστηρότε- ρες προδιαγραφές ασφαλείας και τον πιο σύγχρονο εξο- πλισμό. Η αποκλειστική μέθοδος παραγωγής εξασφαλίζει υψηλή διόγκωση, μεγάλη στα- θερότητα, χωρίς συναίρε- ση. Διαθέσιμη από αυγά κλωβών (cage), αχυρώ- να (barn), ελευθέρας βοσκής (free range). Πιστοποιητικά Halal και Kosher. Ιδανικό προϊόν για την παρασκευή μαρέγκας και κιγιέ.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=