Food Service τ. 142
Μειώνεται η κατανάλωση αλκοολούχων - Αυξάνονται οι μη-αλκοολούχες επιλογές Η υγιεινή διατροφή κι ευζωία επηρεάζουν όλο και περισσότερο τις τελικές επιλογές που κάνουν οι καταναλωτές, γύρω από το τι θα φάνε και τι θα πιουν. Τα εστιατόρια, ιδιαίτερα όμως τα μπαρ, καλούνται να καλύψουν τις προσδοκίες των πελατών που επιθυμούν ποτά με λίγο ή και καθόλου αλκοόλ. DRINKS Της Νικόλ Κηλίδη Τα alcohol free κερδίζουν έδαφος 56
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=