Food Service τ. 143

22 delivery eπιστροφη σε μια νεα κανονικοτητα Delivery και takeout Η πανδημία του Covid-19 κι η επακόλουθη διακοπή της φυσικής λειτουργίας των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης ανάγκασαν τις ίδιες τις επιχειρήσεις να στραφούν στην ικανοποίηση της ζήτησης για εκτός εστιατορίου δείπνο, ως τη μόνη διαθέσιμη πηγή εσόδων. Το delivery, to take away και το carry out αποτέλεσαν πεδίο δοκιμασίας κι επιτυχίας για αρκετούς επαγγελματίες της εστίασης. Μάθετε γιατί και πώς! Του Παναγιώτη Μαρκέτου

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=