Food Service τ. 143
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ aπριλιοσ - μαΪοσ - ιουνιοσ 2020 40 16 | ΧΥΜΟΙ - ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ Τα τελευταία χρόνια έχουν κυριαρχήσει οι επιλογές αναψυκτικών χωρίς ζάχαρη, ενώ δυναμική άνοδο έχουν κι οι premium χυμοί. 22 | delivery και takeout Το delivery, to take away και το carry out αποτέλεσαν πεδίο δοκιμα- σίας κι επιτυχίας για αρκετούς επαγγελματίες της εστίασης. 26 | ΑΦΙΕΡΩΜΑ DIPS - DRESSINGS Η αγορά των dips και των dressings έχει γνωρίσει σημαντική άνοδο τα τελευταία χρόνια. Ποιες είναι οι τρέχουσες τάσεις που πρέπει να προσέχουν τα εστιατόρια; 34 | TRENDS: TEXAS Με ποιο τρόπο η ένωση των εστιατορίων στο Τέξας επιχειρεί να προσελκύσει περισσότερους πελάτες. 38 | TRENDS: POP UP DINING Στελέχη ξενοδοχείου στη Σουηδία μετέτρεψαν τα άδεια δωμάτια σε προσωποποιημένους χώρους πραγματοποίησης δείπνων. 06 | EDITORIAL 08 | Νέα 12 | Νέα Προϊόντα 14 | Εξοπλισμός 78 | Αφίξεις 81 | H XΥΤΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ FINGER FOOD - ΠΑΤΑΤΕΣ Τα τελευταία χρόνια, η κατηγορία finger food έχει εμπλουτιστεί με πολλά νέα προϊόντα, ενώ κι οι πατάτες έχουν φτάσει να είναι πια ένα αυτόνομο πιάτο. 4
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=