Food Service τ. 143

46 | ΣΤΡΕΣ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Η εστίαση έχει έτσι κι αλλιώς ένταση κι άγχος. Ο συνδυασμός με τις νέες συνθήκες κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. 50 | ΚΡΑΣΙ: ΚΛΩΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η κίνηση της κλωνικής επιλογής φιλοδοξεί να θέσει τις βάσεις για τη μετεξέλιξη της οινοποι- ίας. 54 | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ ΟΚΑΑ Ο Απόστολος Αποστολάκος, διευθύνων σύμ- βουλος του ΟΚΑΑ, απευθύνει «ανοικτό» κάλε- σμα στην αγορά, προκειμένου να εμπιστευτεί ακόμη περισσότερο την Κεντρική Αγορά. 56 | Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑΣ Η ανανέωση του μενού με επιλογές που βασί- ζονται σε φυτικές τροφές κι εναλλακτικές πρω- τεΐνες μοιάζει μονόδρομος για τα εστιατόρια. 60 | Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΕΘΡΕΨΕ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα, ανέβη- καν κατακόρυφα οι πωλήσεις φυτικών τροφί- μων κατά τη διάρκεια του lockdown. 64 | ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Τρόποι για ομαλή λειτουργία του επαγγελματι- κού ψυκτικού εξοπλισμού που επεκτείνουν τον κύκλο ζωής και την απόδοσή του. 66 | OPERATIONS: ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ-COVID ΕΠΟΧΗΣ Ένα δεύτερο κύμα κρουσμάτων είναι πιθανό να συμβεί. Η προετοιμασία των επιχειρήσεων μπορεί να κρίνει αν σε ένα νέο lockdown θα συνεχίσουν να λειτουργούν ή όχι. 68 | X-RAY: 3Π ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ο κ. Χρήστος Βασιλόγαμβρος, Chief Administrative Officer της 3Π, εξηγεί τους σχεδιασμούς της επόμενης, post-Covid-19, χρονικής περιόδου. 72 | ΟΙΝΟΣ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Ακόμη και στον τομέα του κρασιού, οι κατανα- λωτικές συνήθειες φαίνεται να επηρεάστηκαν από την πανδημία. 76 | ΝΕΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Τον τελευταίο μήνα που ξαναλειτούργησε η εστίαση μετά την πανδημία, δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που διοικήσεις και προσωπικό υποχρεώθηκαν να αναλάβουν νέα καθήκοντα. 56 46 64 16 26 5

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=