Food Service τ. 143
inside story «Περαστική» μόδα ’η κυριαρχία στα μενού; Η ανανέωση του μενού με επιλογές που βασίζονται σε φυτικές τροφές κι εναλλακτικές πρωτεΐνες μοιάζει μονόδρομος για τα εστιατόρια. Επιπλέον, όμως, είναι και μια εξαιρετική ευκαιρία για αύξηση των εσόδων, με ταυτόχρονη προσέλκυση μεγαλύτερης πελατείας. Οι καταναλωτικές διαθέσεις είναι εδώ και δεν έχουμε παρά να τις ακολουθήσουμε. Των Νικόλ Κηλίδη, Γιάννη Αποστολόπουλου η χορτοφαγια εισερχεται δυναμικα στισ κουζινεσ 56
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=