Food Service τ. 143

64 Πώς διατηρούνται τα προϊόντα κρύα; Υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διασφαλίσετε την ομαλή κι απροβλημάτιστη λειτουργία του επαγγελματικού ψυκτικού εξοπλισμού σας, που να σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τον κύκλο ζωής και την ποιότητα της απόδοσης, μειώνοντας τους λογαριασμούς ρεύματος και της επισκευής βλαβών; OPERATIONs Του Γεράσιμου Φωκά Μπορεί σε θεωρητικό επίπεδο οι εποχές να είναι τέσσερις, εντούτοις στην πατρίδα μας (κι όχι μόνο) οι ημέρες κατά τις οποίες επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες είναι (τουλά- χιστον) πολλαπλάσιες, εν συγκρίσει με τις πιο κρύες. Υπό αυτό το πρίσμα και σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη πε- λατεία - και κατ’ επέκταση ανάγκες - που παρατηρείται κατά τους «τουριστικούς» μήνες, αυτομάτως γεννάται η απαίτηση για ομαλή λειτουργία του ψυκτικού εξοπλι- σμού της επιχείρησής σας. Κι αυτό, καθώς σε πλείστες περιπτώσεις ψυγεία κι εν γένει μηχανήματα που βρίσκονται σε εξωτερι- κούς χώρους εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες εμφανίζουν προβλήματα που σε ορισμένες περιπτώσεις οδηγούν στη δια- κοπή της λειτουργίας τους. Αποτέλεσμα; Να προκαλείται σειρά προβλημάτων στην καθημερινότητα της επιχείρησης εστία- HΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΑΠΟ ΤΗΘΕΡΑΠΕΙΑ

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=