Food Service τ. 143

8 NEWS 30% των εστιατορίων στη χώρα μας εξακολουθούσε να παραμένει κλειστό μέχρι και τα μέσα Ιουνίου, σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν κατά το 5ο Oικονομικό Φόρουμ των Δελφών. ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Tο Μουσείο Οίνου Γερο- βασιλείου επαναλειτουργεί από τις 15 Ιουνίου 2020, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέ- πονται. Η επίσκεψη περι- λαμβάνει ξενάγηση στον αμπελώνα και στο Μουσείο Οίνου, ενώ η πρόσβαση στους χώρους παραγωγής κι εμφιάλωσης δεν θα επι- τρέπεται για προληπτικούς λόγους. ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Η ASIA FRUIT LOGISTICA Ελληνικό Ομαδικό Περίπτε- ρο θα υπάρχει για τέταρτη φορά στην έκθεση ASIA FRUIT LOGISTICA 2020, η οποία αλλάζει τοποθεσία και μεταφέρεται για πρώτη φορά στη Σιγκαπούρη. Η ASIA FRUIT LOGISTICA θα ανοίξει τις πύλες της από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρί- ου του 2020. ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΣΚΕΔΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Την πρότασή του για μια σειρά από ζωτικής σημασί- ας τροποποιήσεις κατέθεσε το Πανελλήνιο Σωματείο Κα- ταστημάτων Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης προς τον πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, και σε υπουργεία. Η συγκρότηση της πρότασης έχει ως στόχο την ουσιαστική ενίσχυση όλων των επιχειρήσεων του κλάδου. BEYOND MEAT BURGER ΣΤΗΝ PIZZA FAN Από τις αρχές της άνοιξης, η Foodelco ξεκίνησε να συ- νεργάζεται με την Pizza Fan όπου τοποθέτησε προϊόντα της Beyond Meat στο μενού της. Συγκεκριμένα, η Pizza Fan προσφέρει 2 νέα προϊό- ντα με πρώτη ύλη το Burger της Beyond Meat, το Plant based burger και την Plant based burger-pizza. ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ 50 GREAT GREEK WINES Το 50 Great Greek Wines ανακοίνωσε τις νέες ημε- ρομηνίες διεξαγωγής των διαδικασιών του. Από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποιείται η διαδικασία αξιολόγησης κι ανάδειξης των 50 καλύτε- ρων ελληνικών κρασιών. Στις 29 Σεπτεμβρίου προ- γραμματίζεται η τελετή απονομής όπου θα ανακοι- νωθούν τα κρασιά νικητές. ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ MONDELEZ Η Mondelēz International δημοσίευσε την ετήσια έκθεση για τη βιωσιμότητα και την ευεξία για το 2019, με τίτλο «Snacking Made Right», επιχειρώντας να αναδείξει την πρόοδο της εταιρείας στην επίτευξη των στόχων για τη βιωσιμό- τητα και τη συνετή κατανά- λωση σνακ για το 2025. 78% των foodies ελέγχουν το TripAdvisor, πριν επιλέξουν το εστιατόριο όπου θα δειπνήσουν, σύμφωνα με τα στοιχεία μελέτης της McCain Foodservice Solutions. Ανέβασαν paxburgers Το «burgeralcoholism» αποκτά νέο νόημα! Όταν τα βλέπετε… όλα burger, πολλαπλά! pokehawaiiansushi Τα poke bowls «συναντούν» το σούσι και δη τη «δροσερή» του έκφανση, όπως υπό- σχονται οι Pacific γεύσεις. travoltaathens Όταν η «μαστοριά» του τηγανιού δένει αρμονικά με τη φρεσκάδα ακόμη και των πλέον «ταπεινών» ψαριών.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=