Food Service τ. 144

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021 42 20 | Τα εργαλεία στήριξης της εστίασης Η κυβέρνηση έχει θεσπίσει μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επι- χειρήσεων, ενώ προγράμματα ενίσχυσης πραγματοποιούνται κι από τις Περιφέρειες. 26 | Chef Focus: Νίκος Γαϊτάνος Έχοντας παραμείνει πιστός στον βιγκανισμό από τα εφηβικά του χρόνια, ο Νίκος Γαϊτάνος, o «Green Chef», κέρδισε την καταξίωση, κάνοντας με πάθος αυτό που αγαπά. 30 | Αφιέρωμα: Ασύρματη παραγγελιοληψία Η παροχή της δυνατότητας στους πελάτες να βλέπουν ανέπαφα το μενού και να παραγγέλνουν εξίσου ανέπαφα, μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, εξελίσσεται σε κυρίαρχη τάση στην εστίαση, λόγω και της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης. 38 | Κραυγή αγωνίας για την εστίαση Οι φορείς που εκπροσωπούν την εστίαση σημειώνουν ότι χρειάζε- ται ένα γενναίο πακέτο μέτρων, για να καταφέρουν να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις του κλάδου. 06 | EDITORIAL 08 | Νέα 16 | Νέα Προϊόντα 18 | Εξοπλισμός 82 | STATS 4

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=