Food Service τ. 144

42 | Αφιέρωμα: Καφές + Γάλα Η πανδημία του κορωνοϊού επηρέασε αρνη- τικά και την αγορά της καφεστίασης, ωστόσο, γενικότερα, το εμπόριο του καφέ δεν δέχθηκε τόσο μεγάλο πλήγμα. 50 | Πιάτα από τη θάλασσα Τα στέκια ψαροφαγίας δεν γνωρίζουν σήμερα γεωγραφικούς περιορισμούς. Επιπλέον, οι επιλογές έχουν αυξηθεί και καλύπτουν όλα τα βαλάντια. 54 | «κουζίνες φάντασμα» Εδώ και μερικά χρόνια, προβάλλουν σε πολλά μέρη του κόσμου εστιατόρια, τα οποία λειτουργούν μόνο διαδικτυακά. Η κρίση του κορωνοϊού τους έδωσε μία ακόμα ώθηση. 58 | Υπηρεσία διανομής από high-end εστιατόρια Βραβευμένα κι ακριβά εστιατόρια έχουν ξεκινήσει να προσφέρουν στους πελάτες τους γεύματα κατ’ οίκον, προκειμένου να ανταπο- κριθούν στις απαιτήσεις των καιρών. 62 | Η εικόνα της εστίασης στο εξωτερικό Η πανδημία έχει ενδυναμώσει τάσεις που ήδη υπήρχαν και πλέον εμφανίζονται ως η νέα κανονικότητα για τις επιχειρήσεις. 68 | Design κι εστιατόρια στη νέα εποχή Δεν είναι μόνο τα λιγότερα τραπέζια, οι απο- στάσεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθούνται, είναι κι η ανάγκη των πελατών να αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένοι. 72 | Ένα ποτό για τον δρόμο Όταν τελείωσε το πρώτο lockdown, σε πολλές περιοχές του πλανήτη, και στην Ελλάδα, εμφανίστηκε το φαινόμενο «κοκτέιλ στο χέρι», που φτάνει μέχρι και τη διανομή των ποτών στο σπίτι. 74 | XRAY: Ελληνική Ζύμη Οι επενδύσεις, τα προϊόντα κι οι στόχοι της εταιρείας για το νέο έτος. 76 | Η εξυπηρέτηση κάνει θαύματα! Η δουλειά του σερβιτόρου είναι από τις πιο δύσκολες στην εστίαση, αλλά κι από τις πλέον σημαντικές, αφού πέρα από την ποιότητα του φαγητού, ο σερβιτόρος είναι, ουσιαστικά, η «προσωποποίηση» του εστιατορίου. 80 | Θωρακιστείτε από κυβερνο-επιθέσεις Καθώς ο Covid-19 έχει αναγκάσει πολλές επι- χειρήσεις εστίασης να μεταφέρουν ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς τους online, η ανάγκη για αυξημένη ασφάλεια απέναντι σε επιθέσεις από hackers γίνεται όλο και μεγαλύτερη. 58 62 76 30 20 5

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=