Food Service τ. 144
8 NEWS 500% είναι η αύξηση των αγοραστών από ηλεκτρονικά super-market σε σχέση με το 2019 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΑ Δικαίωση των προσπαθειών της συνιστά η αναγνώρι- ση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς (ΔΟΕΠΕΛ) ως Εθνικής, με την από απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Η ΔΟΕΠΕΛ ξεκινά, αντιπρο- σωπεύοντας το 29,1% του πρωτογενή τομέα, το 56,6% του δευτερογενή και το 79,6% του τριτογενή. ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ Η οινοποιία Μπουτάρη κατα- τάσσεται για ακόμη μία φορά ανάμεσα στις 6 καλύτερες οινοποιίες παγκοσμίως: το αμερικανικό κλαδικό περι- οδικό «Wine & Spirits» της απένειμε τον τίτλο «Οινοποι- είο της Χρονιάς» για το 2020, έναν τίτλο που της έχει απο- δοθεί 19 συνολικά φορές, τα τελευταία 33 χρόνια. ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΟΑΟ Ισχυροποιείται η ΕΔΟΑΟ, καθώς αναγνωρίστηκε εκ νέου, ως Εθνική Διεπαγ- γελματική Οργάνωση από το ΥΠΑΑΤ, πληρώντας τις προϋποθέσεις του ν. 4647/2019. Έτσι, 20 χρόνια μετά την ίδρυσή της, ενδυ- ναμωμένη πλέον θεσμικά, ξεκινά μια νέα πορεία δυ- ναμικής και παραγωγικής εκπροσώπησης του αμπελο- οινικού κλάδου στη χώρα. ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ Με σύνθημα «Στηρίζεις ΕΝΑΝ - τους ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ» το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης – Wines of Crete πραγματο- ποίησε διαφημιστική κα- μπάνια για τη στήριξη του Αμπελώνα της Κρήτης και του κρητικού εμφιαλωμένου οίνου. COVID SHIELD ΤΑ COFFEE ISLAND Η Coffee Island πιστοποιή- θηκε από τον ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα TÜV Austria, με το σχήμα Covid Shield. Είναι η πρώτη αλυ- σίδα καφεστίασης στη χώρα μας που έλαβε την πιστο- ποίηση αυτή. Από την αρχή της πανδημίας, ακολούθησε σύστημα εφαρμογής των κατάλληλων μέτρων, με στό- χο τη μείωση του κινδύνου εξάπλωσης του Covid-19. VEGAN RANGE ΑΠΟ ΤΗ DOMINO’S Η Domino’s Pizza παρου- σίασε τη νέα σειρά Vegan Range με τρεις νέες πίτσες από plant based (φυτικά) υλικά. Αποτελείται από τη Veggeroni, με φυτικό «πεπερόνι» (veggeroni), από την VVQ (Varveque), με φυτικό «κιμά», κι από τη Shawarma, με φυτικό σαουάρμα. 8 στις 10 επιχειρήσεις δήλωσαν πως η οικονομική κατάσταση της επιχείρησής τους επιδεινώθηκε Ανέβασαν Ukfoodandrestaurants Το street food περνάει σε νέα επίπεδα στο Λονδίνο Stakalakathoumena Στέφανος Σαράτσης - Προσέφερε φαγητό σε όσους έχουν ανάγκη στην διάρκεια της καραντίνας Pandemiarestaurant Και όμως… το είδαμε και αυτό. Εστιατόριον η «πανδημία» στο Εκουαδόρ
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=