Food Service τ. 145

36 ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ Η βιομηχανία παραγωγής προϊ- όντων ζύμης είναι ένας διαρκώς αναπτυσσόμενος κλάδος στην εγ- χώρια αγορά. Οι σύγχρονες μονά- δες παραγωγής διαθέτουν εγκατα- στάσεις που πληρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων που βασί- ζονται σε αγνές πρώτες ύλες. Με αφετηρία την παράδοση, κάθε εταιρεία έχει φτιάξει τη δική της γκάμα προϊό- ντων που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς. Στο τρέχον τεύχος του περιοδικού «Food Service», δώδεκα εταιρείες μάς συστήνονται παρουσιάζοντας τόσο τη φιλοσοφία τους όσο και προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς τροφίμων με βάση τη ζύμη. Το αλεύρι, με την προσθήκη των κατάλλη- λων υλικών, μπορεί να μετουσιωθεί σε μια τεράστια γκάμα γεύσεων: από πίτες με βάση το παραδοσιακό φύλλο κρού- στας και μπουγάτσας μέχρι κρουασάν με γεύση μελιού και στρούντελ αμυ- γδάλου. Οι επιχειρήσεις που δραστηρι- οποιούνται στην παραγωγή προϊόντων ζύμης προσφέρουν μια παλέτα επιλο- γών για οποιαδήποτε επιχείρηση εστία- σης ή φιλοξενίας επιθυμεί να προσφέ- ρει ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες της, τα οποία παρασκευάζονται σε σύγ- χρονο εξοπλισμό, από εξειδικευμένο προσωπικό και με υλικά που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Της Χριστίνας Δραγγανά Η ζύμη αποτέλεσε και αποτελεί έναν από τους πυλώνες της καθημερινής διατροφής. Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις βιτρίνες των καταστημάτων εστίασης και κάθε επαγγελματικής κουζίνας.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=