Food Service τ. 145

39 IΩNIKΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ www.ioniki.com Η Ioniki ιδρύθηκε το 1991 και, μέχρι σήμερα, παρά- γει πίτες και σφολιάτες που διανέμονται σε όλη την Ελλάδα και σε 35 χώρες του εξωτερικού. Αποτελεί μια λύση στα χέρια κάθε επαγγελματία, από ένα αρτοποιείο ή μία καφετέρια μέχρι το πλοίο, το αεροπλάνο και το ξενοδοχείο. Επιπρόσθετα, τα προϊόντα της διανέμονται είτε σε σούπερ μάρκετ με την ιδιωτική ετικέτα «Σπιτική Ζύμη» είτε με ιδιωτι- κές ετικέτες του εκάστοτε συνεργάτη της εταιρείας. Στα σύγ- χρονα εργαστήρια παραγωγής της Ioniki παράγονται πάνω από 300 είδη κατεψυγμένων προϊόντων ανάμεσα σε 12 κατη- γορίες ζύμης και σφολιάτας. Επίσης, η εταιρεία –με σκοπό την εξοικονόμηση χρόνου για τους επαγγελματίες της εστίασης– δημιούργησε μια σειρά προϊόντων με έτοιμες ψημένες λύσεις (Ready2go), που χρειάζονται μια απλή αναθέρμανση. Τα vegan προϊόντα δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις σύγ- χρονες διατροφικές ανάγκες με βάση πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης. Η Ioniki, μετά τη Vegan σφολιάτα με λουκάνικο/ τυρί, παρουσιάζει τέσσερις νέες vegan συνταγές: Σφολια- τάκια με Λουκάνικο, Σφολιατάκια με Τυρί, Pizza Pepperoni, Μπουγάτσα με κιμά Beyond Meat –για όσους επιλέγουν την plant-based διατροφή και αποφεύγουν οτιδήποτε ζωικό–, καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο φάσμα γεύσεων. Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται για τα αγνά υλικά τους, την πλούσια γέμισή τους και την προσεγμένη τους προετοιμασία. Πολύσπορο κρουασάν μελιού Αγνό, χρυσαφένιο μέλι κλείνεται στο γεμάτο κρουασάν, ανα- δίδοντας λαχταριστά αρώματα. Τα θρεπτικά συστατικά του μελιού και της πολύσπορης ζύμης ισορροπούν σε αυτή τη γλυκιά συνταγή. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ www.elzymi.gr Η Μιχαήλ Αραμπατζής ΑΒΕΕ – Ελληνική Ζύμη είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κα- τεψυγμένων ζυμών στην Ευρώπη, παράγοντας προϊόντα όπως κουλούρι Θεσσαλονίκης, κρουα­ σάν, μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, πίτες σφολιά- τας και κουροσφολιάτας, πίτσα, χωριάτικες πί- τες κ.ά., υποστηρίζοντας τόσο την αγορά του foodservice όσο και της λιανικής. H παραγωγή των προϊόντων γίνεται στην Ελλάδα, σε τέσσερις υπερσύγ- χρονες παραγωγικές μονάδες στη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία διαθέτει 31 γραμμές παραγωγής, όπου παρασκευάζονται περισσότεροι από 700 διαφορετικοί κωδικοί για την αγορά της Ελλάδας αλλά και τις αγορές των 45 χωρών όπου εξάγονται πα- γκοσμίως. Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών στην εστίαση ειδικά κατά τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, η Μιχαήλ Αραμπατζής ΑΒΕΕ – Ελληνική Ζύμη διαθέτει έναν κατάλογο προϊόντων με καλοκαιρινές προτάσεις για τις επιχειρήσεις τουρισμού, που περιλαμβάνει 100 κωδικούς για «breakfast, snack & lunch». Μίνι croissant βουτύρου Μίνι croissant βουτύρου, προστοφαρισμένα με 23% και 24% βούτυρο, 25 και 80 γραμμαρίων αντίστοιχα. Μίνι croissant προστοφαρισμένα Μίνι croissant προστοφαρισμένα σε διαφορετικούς τύ- πους: το croissant βουτύρου 25 γραμμαρίων –γεμιστό με πραλίνα των 95 γραμμαρίων– και το croissant γεμι- στό Ciocopin των 98 γραμμαρίων. Χωριάτικες Πίτες H εταιρεία Μιχαήλ Αραμπατζής ΑΒΕΕ – Ελληνική Ζύμη παρουσιάζει τις χωριάτικες πίτες ταψιού του ενός κι- λού. Τετράγωνη vegan μανιταρόπιτα και κολοκυθόπιτα είναι δυο από τους κωδικούς που περιέχονται στις προτάσεις της. Όλα τα προϊόντα των φωτογραφιών παρασκευάζονται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=