Food Service τ. 146
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021 22 14 | CHEF FOCUS: ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ- ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ ΧΙΛΙΑΔΑΚΗ Το διάστερο δίδυμο επιβεβαιώνει πως «η κουζίνα θέλει δύο». 18 | THE CLINK: ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Γευματίζοντας στη φυλακή 22 | 3 ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ Ένα σύγχρονο παζλ για την ιστορία και τον πολιτισμό 30 | 3D FOOD PRINTERS Η γεύση σε νέα διάσταση 34 | ΑΦΙΕΡΩΜΑ: DIPS-DRESSINGS Το πιάτο έχει το ταίρι του. 06 | EDITORIAL 08 | Νέα 12 | Νέα Προϊόντα 80 | AΦΙΞΕΙΣ 82 | STATS 4
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=