Food Service τ. 147

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2022 48 22 | TRENDS: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ Τρεις κορυφαίοι chef δίνουν το στίγμα της νέας εποχής 32 | ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΕΤΟΙΜΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ Η υγεία σε πρώτο πλάνο 38 | FOOD WASTE Η ορθή διαχείριση της τροφής, συνώνυμο της ορθολογικής σκέψης 42 | Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ(;) Ένα… προαιώνιο ερώτημα που αναζητά απάντηση 06 | EDITORIAL 08 | Νέα 18 | FOOD & BEVERAGE 80 | AΦΙΞΕΙΣ 82 | STATS 4

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=