Food Service τ. 147
48 | ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Ήρθε η επαγγελματική αναγέννηση; 52 | ΤΟ SERVICE ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ! Προσθέστε αξία στο εστιατόριο 56 | ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ Το «κλειδί» της αφοσίωσης των επισκεπτών 60 | ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ Η νέα εποχή στις πίτες 68 | XRAY Αντ. Βεζύρογλου & ΣΙΑ Ε.Ε. 70 | Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΣΕΩΝ Η διατροφική συμπεριφορά μετά την Covid-19 74 | ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ Ή ΤΥΛΙΧΤΑ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ; Ελληνική Κουζίνα: Ένα πεδίο προβληματισμού 78 | ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ Stop στην ψυχική εξουθένωση των εργαζομένων 52 32 56 74 22 5
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=