Food Service τ. 147

64 ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ALFA www.alfapastry.com 70 χρόνια καινοτομίες και μοναδικές γευστικές δημι- ουργίες. Η alfa ξεκίνησε το 1952 από την Κοζάνη, ως μία παραδοσιακή, οικογενειακή επιχείρηση. Από τότε, με οδηγό την πλούσια ελληνική γαστρονομία και με πυξίδα την ποιότητα, δημιουργεί αυθεντικές παρα- δοσιακές πίτες, αλλά και πρωτότυπες δημιουργίες εμπνευσμένες από τοπικές νοστιμιές και από κάθε γω- νιά της Ελλάδας. Ειδικά για τους επαγγελματίες του κλάδου, η alfa έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή παλέτα από πολλές και διαφορετικές γευστικές προτάσεις, με προϊόντα ασύγκρι- της ποιότητας και νοστιμιάς. Κάθε προϊόν alfa παρασκευά- ζεται από εκλεκτά άλευρα, με παρθένο ελαιόλαδο και με τις αγνότερες πρώτες ύλες, ενώ τα αναγνωρίσιμα σύμβολα ανώ- τερης ποιότητας επιβεβαιώνουν την ποιοτική υπεροχή και πιστοποιούν τις αυστηρές προδιαγραφές παρασκευής του. Στον παρόν αφιέρωμα, η alfa παρουσιάζει δύο από τα προ- ϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες των επαγγελματιών, τόσο για την περίοδο της νηστείας όσο και γενικότερα στην ανάπτυξη της κατηγορίας των vegan προϊόντων. Ατομική Μπουγάτσα με κρέμα και άρωμα βανίλιας Μια νέα ατομική μπουγάτσα με κρέμα και άρωμα βανίλιας έρχεται από την alfa. Το λεπτό φύλλο αέρος που περιβάλλει την πλούσια κρέμα από εκλεκτής ποιότητας σιμιγδάλι με άρωμα βανίλιας, κατάλληλη και για χορτοφάγους, απογειώ- νει τη γεύση δημιουργώντας ένα υπέροχο έδεσμα. Σπανακόπιτα τ. Μετσόβου Η οικογένεια με τις παραδοσιακές πίτες ταψιού από την alfa στην κατηγορία του Food Service, εμπλουτίζεται με τη Σπανακόπιτα τ. Μετσόβου, με εκλεκτά υλικά ζυμωμένα με αγάπη και μεράκι. Η Σπανακόπιτα τ. Μετσόβου νηστίσιμη, αποτελεί μια μοναδική παραδοσιακή πίτα ταψιού με χωριά- τικο φύλλο και χορταστική γέμιση από σπανάκι ελληνικής προέλευσης δημιουργώντας μια γευστική εμπειρία για κάθε στιγμή. Σερβίρεται σε 6 μεγάλα ή 24 μικρά κομμάτια και εί- ναι κατάλληλη για νηστεία αλλά και αγαπημένη επιλογή για τους λάτρεις της vegan διατροφής. DÉLIFRANCE www.delifrance.com Από την ίδρυσή της στη Γαλλία το 1978, η Délifrance δημιουργεί προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστι- κής, κρουασάν και αλμυρά σνακ για τους επαγγελ- ματίες της εστίασης, εμπόρους χονδρικής και αρτο- ποιούς, σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η παραγωγή των προϊόντων ζύμης ξεκινά με γνώμονα την τέχνη της αρτοποιίας, αξιοποιώντας τις παραδοσιακές τεχνικές και τον σωστό τρόπο ψησίματος – βασιζόμενοι σε απαιτητικά πρότυπα γεύσης και ποιότητας. Με εργοστάσια στη Γαλλία, την Ευρώπη γενικότερα και στην Ασία και με ένα διεθνές εμπορικό δίκτυο, η Délifrance προσαρμόζει τις συνταγές και τις υπηρεσίες της στις τοπικές παραδόσεις, τις καταναλωτι- κές συνήθειες και τα δίκτυα διανομής. Focaccia Romana ατομική Αφράτη ζύμη τριανταεξάωρης ωρίμανσης, που μπορεί να διαμορφωθεί εύκολα με το χέρι. Παρασκευάζεται από αγνές πρώτες ύλες, όπως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρακτικά σε διάφορες συνταγές με βάση τη ζύμη. Παραδοσιακή μπαγκέτα Come una Volta Μια μπαγκέτα α λα γαλλικά, από προζύμι 48ωρης ωρίμαν- σης. Η ψίχα που δημιουργείται μετά το ψήσιμο έχει έντονη κυψέλωση και υψηλή υγρασία, με επίγευση προζυμιού. Έτσι, μπορεί να διατηρηθεί για αρκετό διάστημα φρέσκια.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=